У мікрорайоні Кульбакино біля дитячого садка очевидці зняли ролик, у якому зграя собак спокійно розгулює по околицях.

Відеоролик опублікували в Facebook.

"Шановні любителі собак, всьому є межа! Собаки вже біля дитячого садка нападають на людей. Велосипедисти не можуть проїхати, так як собаки зграями їх оточують. Нападають на машини і цим відволікають водіїв від дороги. І повторюся, все це відбувається біля садка. Прийміть заходи!!!", - пише користувачка.

В коментарях згадали депутати по округу зоозахисницю Ларису Веселовську.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Варто нагадати, що Цієї зими в Парк тварин XII Місяців неодноразово зверталися мешканці прилеглих сіл Вишгородського району з приводу перебування тварин поза території парку — якихось «великих диких собак», яких ніби як «бачили ночами на подвір'ях приватних будинків».

Дирекція Парку негайно вирішила звернутися до приватній охоронній фірмі, щоб встановити, чи це правда.

Дивно, але охоронна фірма підтвердила, що чорний канадський вовк Акела залишав вночі свій вольєр через саморобний підкоп і навідувався у двори лише тих будинків, в яких мешкали домашні собаки жіночої статі. Вранці він повертався в свій вольєр.

Наголошується, що вовк не завдав шкоди ні людям, ні господарству, а шукав собі пару серед звичайних дворових собак, напрошуючись на близьке знайомство.

Судячи з усього, вовк залишав територію зоопарку через те, що вовчиця Ракша народила рік тому трьох вовченят і зайнята ними.

За вовком довгий час стежили. Було помічено, що тварина делікатно домагалося від сільських собак близькості.

Жителям цих районів було зроблено звернення

Нагадаємо, Історія легендарного Хатіко повторилася в Україні

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Нелюди жорстоко познущалися над собакою: дика холоднокровність вражає

Також "Знай.ua" писав про те, що Під Хмельницьким переляканий страус влаштував справжній колапс на дорозі