Популярна актриса студії "Квартал 95" Олена Кравець вразила шанувальників гарячою оголеною фотосесією в рамках благодійної акції.

Пікантні знімки з'явилися на офіційному Instagram-акаунті студії "Квартал 95".

Величезна армія прихильників, які пильно слідкують за творчістю, як "Кварталу" так і самої Олени Кравець зазначили, що кадр був зроблений кілька років назад. Проте лише зараз артистка зважилась на смілий крок та опублікувала неоднозначні фото з Мариною Лірник.

Відзначається, що жінки зробили відверту фотосесію заради допомоги дітям з інтернату.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

"... ми будемо допомагати випускникам інтернатів та дитячих будинків виходити в самостійне життя без страху, долаючи емоційно-психологічний бар'єр. Для цього їх навчать науково-обґрунтованої техніці трансцендентальної медитації, яка допомагає розкрити потенціал особистості, покращує здібності до навчання і захищає від стресів", - зазначила Олена Кравець

Варто відзначити, що на опублікованих кадрах зірка гумористичних шоу знімається повністю оголеною, а величезною валізою прикривають своє тіло.

Гумористична Студія "Квартал 95" (Олена Кравець)
Гумористична Студія "Квартал 95" (Олена Кравець)

"Проект підтримують Фонд Девіда Лінча і особисто Ольга Дьякова, СЕО Фонду Девіда Лінча в Східній Європі", - додала Олена.

Варто нагадати, що Олена Кравець вирішила поділитися з шанувальниками секретами виховання дітей. Актриса опублікувала милу чорно-білу фотографію, на якій позує в стильному образі.

Нагадаємо, акторка студії "Квартал 95" і засновниця "Жіночого кварталу" Олена Кравець звернулася до українців з проханням про фінансову допомогу. Вона записала відеозвернення, в якому розповіла про хворобу молодої дівчини, яка потребує дорогої операції.

Як повідомляв "Знай.ua", Олена Кравець частенько тішить шанувальників новими фото в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила зворушливе відео з одного з виступів команди "Кварталу" в Дніпрі. Так, артисти виконали завершальну пісню, переспівавши хіт Басти "Сансара".

Також "Знай.ua" писав, що улюблениця українців Олена Кравець позувала в ретро-сукні з глибоким декольте, яка пікантно підкреслювала її витончену фігуру. Саме її фото викликало найбільший ажіотаж і коментарі шанувальників.

Зеленський переможе, рейтинг Порошенко вже не врятувати - Разумков