Олена Кравець – відома українська комічна актриса студії "Квартал-95". Вона єдина жінка у чоловічому колективі, але з недавніх пір ще і лідер телешоу "Жіночий квартал". Крім того, Олена Кравець є багатодітною матір'ю, і вона успішна як у кар'єрі, так і в материнстві. Телезірка частенько ділиться з шанувальниками у соцмережі Instagram новими фотографіями і подробицями творчого й особистого життя.

Так, в цей раз Олена Кравець вирішила поділитися з шанувальниками секретами виховання дітей. Актриса опублікувала милу чорно-білу фотографію, на якій позує в стильному образі. На ній атласна блузка з незвичайним орнаментом і щось чорне: чи то штани, чи то спідниця. Її волосся розпущене і красиво укладене, а на обличчі легкий макіяж, вона злегка посміхається і не дивиться в камеру. У підписі до фотографії Олена Кравець поділилася з шанувальниками статтею про виховання дітей, яка змусила її замислитися.

"Сьогодні я вчуся по-новому дивитися на своїх дітей і на себе, їх орбіту. По-перше, дуже хочу встигати за цим космічним поколінням, а по-друге, хочу допомогти їм бути гнучкими у стрімко мінливому світі, залишаючись при цьому собою. Одна стаття (за посиланням у шапці) змусила замислитися. Цитата з неї: "Отже, чому питання "ким ти хочеш бути, коли виростеш" дурне? По-перше, це змушує підлітків визначати себе в термінах роботи. Адже ставлячи це питання, дорослі не очікують почути, наприклад, "батьком" або "мамою", тим більше "цілісною особистістю". А потім батьки запевняють, що головне, щоб дитина виросла порядною, працелюбною людиною, але дитина-то впевнена, що головною цінністю є успішна кар'єра. Якщо ми визначаємо свою цінність нашою роботою, то ця цінність залежить від наших досягнень. І це може обернутися великою проблемою" Поговоримо, коли прочитаєте? Пишіть", - написала актриса.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Нагадаємо, Кравець з "Кварталу 95" зі сльозами на очах попросила українців про допомогу.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Кравець показала народну любов до Кварталу 95.

Також портал "Знай.uа" писав, що Кравець з "Квартал 95" знялася в гарячій фотосесії.