Актриса Олена Кравець зі студії "Квартал 95" попросила українців про допомогу. Про це передає Clutch.

Актриса студії "Квартал 95" і засновниця "Жіночого кварталу" Олена Кравець звернулася до українців з проханням про фінансову допомогу. Вона записала відеозвернення, в якому розповіла про хворобу молодої дівчини, яка потребує дорогої операції.

"Я хочу звернутися до вас за допомогою… Трапилася біда. Захворіла одна молодная жінка", — написала артистка.

Раніше повідомлялося, Олена Кравець виставила зворушливе відео з одного з виступів команди "Кварталу" у Дніпрі. Так, артисти виконали завершальну пісню, переспівавши хіт Басти "Сансара", а публіка підтримала їх яскравими вогнями і бурхливими оплесками.

Популярні новини зараз
За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Це наші ЗЕмляки-Дніпро!!! Стадіон «Дніпро Арена». Годину тому. До сліз!!! Спасибі тобі, дорога моя світобудова!))", - поділилася емоціями Кравець. Фолловери не пройшли повз: "Ми всією сім'єю були❤Ви СУПЕР!Ви найкращі!!!!Ми дуже ЛЮБИМО вас ❤👍❤👍❤👍❤👍", "Круто!❤️❤️", "Квартал ви кращі!! Молодці 😘😘😘", "Неймовірно 😍😍😍♥️", "Які ви молодці 👍 так тримати 💪", "Ви чудесна❤️ спасибі за концерт, дуже надихає😀", "Спасибі велике!! Було дуже душевно, я теж розплакалася!! Ви - супер!!👏👏", "Мурашки по тілі😍😍😍😘❤️❤️".

Олена Кравець
Олена Кравець

Нагадаємо, популярна українська артистка Олена Кравець разом з іншими артистками "Жіночого кварталу" взяли участь у відвертій фотосесії.

Раніше Знай.uа повідомляв, у зірки студії "Квартал 95" Олени Кравець з'явилися проблеми зі станом здоров'я. Відомо, що Кравець початку хандрити через те, що їй доводилося працювати відразу на декількох посадах у "Кварталі".

Також Знай.uа писав, актриса студії "Квартал 95" Олена Кравець в інтерв'ю розповіла подробиці про те, як в її житті виник важкий вибір. Про це стало зрозуміло з інтерв'ю "Відверто з Машею Єфросиніною".