У вихідні дощі пройдуть на всій території України. Похолодає на декілька градусів.

У суботу, 13 квітня, накриють дощі схід, південь та частина центральних областей України. На решті території – без опадів.

Тепло в південних і східних регіонах – до +18. Значно буде значно температура повітря в інших частинах країни.

В центрі в середньому +15, на півночі +11, у західних областях холодне все – до +10, правда, на Закарпатті +16.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

У Києві без істотних опадів, вночі 4-6, вдень 9-11 вище нуля.

На неділю, 14 квітня,синоптики прогнозують дощі майже всюди, крім півночі, північного заходу і східних областей.

Температура повітря на півдні досягне +15, на Закарпатті +14, у центрі і на сході +12, на півночі та заході – в середньому +11.

Нагадаємо, після 9 травня в Україні різко потеплішає: очікується спека до +30 градусів. Про це розповів народний синоптик Леонід Горбань, пише "Апостроф".

За його прогнозом, початок травня буде помірно теплим.

"Травень буде з високими температурами і практично без дощів. Дощі прораховуються на 2, 8-9 травня, а потім аж на кінець місяця", - сказав він.

За словами Горбаня, в середині місяця у Львівській та Волинській областях почнуться рясні дощі, які прийдуть з заходу. У той же час на сході і півдні України буде сухо.

Нагадаємо, вже зовсім скоро християни святкуватимуть Великдень. Це свято хочеться провести час в колі близьких людей і насолодитися весняним теплом. Синоптики прогнозують, що Вербна неділя в Україні буде прохолодною і вітряною, а от на Великдень очікується тепла погода.

Народний синоптик також зазначив, що в найближчі дні в Україні почнуться заморозки, але вони не захоплять всю країну. У вербну неділю очікується зниження температури, яке супроводжуватиметься сильним вітром.

Нагадаємо, що синоптики здивували прогнозом на весну: +30 в квітні і холоднеча в травні

"Знай.uа" писав про погоду на травневі свята, відомий астролог розкрив українцям всі карти. Прогноз погоди від астролога на весну.

Також Знай.uа" писав, що погода в Україні буде теплою і сонячною. Практично на всій території України не буде опадів, але в східних областях вночі можливий мокрий сніг.