Мешканцям гуртожитку одного з нафтогазових підприємств Ямалу в Росії заборонили мастурбувати і здійснювати гомосексуальні акти. Там навіть завели журнал інструктажу про введену заборону, повідомив в соціальних мережах анонімний автор, який опублікував фото одному з пабліків Ноябрськ забороненої в Україні соцмережі "ВКонтакте".

Фото викликало бурхливу реакцію і масу коментарів. Користувачам цікаво, хто проводить ці інструктажі та кого вже встигли проінструктувати.

"Так вони місяці працюють, і з жінками там напряг напевно. Ось і викручувалися як могли. А тут і на це заборону ввели. Як тепер їм жити?" - пишуть користувачі. Деякі припускають, що це може бути чиясь запізніла першоквітневий жарт.

Популярні новини зараз
Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Один із коментаторів розповів, що знає передісторію журналу.

"Почалося з чого? Випустили наказ, що не можна справляти малу нужду де попало. Зловлять - відразу звільнення. Пацан не мочився в туалеті, зловила служба безпеки, а він взяв і сказав, що мастурбував. Взяли пояснювальну, весь адміністративний корпус іржав, але не звільнили. Тепер наказ придумали і гомосексуалістів підтягнули сюди. Маразм міцнішає" - пише користувач Саша Небуг.

Судячи з фото, мова йде про гуртожитку компанії "Газпром видобуток Ноябрьск" на Чаяндинське родовищі, яке розташоване у Якутії. За офіційними даними на сайті компанії це гуртожиток у даний момент ще будується.

Раніше повідомлялося, що Папа Римський Франциск нещодавно здивував світ епатажною заявою щодо сексу, однак на цьому він, очевидно, вирішив не зупинятися і прокоментував гомосексуальні відносини, які є досить поширеними в сучасному суспільстві. У повідомленні говориться, що Папа Римський Франциск вважає, що гомосексуалізм є віянням моди.

Нагадаємо, Папа Римський Франциск заявив, що секс є "даром Божим".

Раніше Знай.uа писав про те, що Глава Римсько-католицької церкви Папа Римський Франциск розкритикував популістські уряди і порівняв їх режим з Третім рейхом.

Знай.uа повідомляв, що показали непристойні книги з минулого.