У найближчі кілька днів в Україні, особливо у західних областях опадів не очікується. Тим не менше 16 квітня, прогнозується невеликий дощ з мокрим снігом. Вночі будуть сильні заморозки 0-4 °, вдень 5-11 ° тепла.

Про це стало відомо завдяки повідомленню прес-служби Укргідрометцентру.

"В північній частині 14-15 квітня без опадів, 16 квітня дощ, місцями з мокрим снігом, температура вночі 1-6 ° тепла, у неділю та понеділок на ґрунті заморозки 0-5 °, вдень 7-13 ° тепла. На решті території дощі, окремі грози, температура вночі 3-9 ° тепла, вдень 10-16 °. Вітер в Україні переважно північно-східний, 5-10 м / с. у Київській області завтра без опадів. Вітер північно-східний, помірний. Температура вночі 1-4 ° тепла, на ґрунті заморозки 0-3 °, вдень 7-9 ° ", - повідомили синоптики.

Дощі
Дощі

Варто нагадати, що синоптики розповіли, чого чекати українцям від погоди і скільки триватиме холод. Про це повідомляє Український гідрометцентр.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

"В південних, східних, Дніпропетровській та Полтавській областях хмарно, невеликі, місцями помірні дощі, окремі грози, вночі та вранці місцями туман, температура вночі 4-9° тепла, вдень 12-17°. На решті території мінлива хмарність, без істотних опадів, температура вночі 2-7° тепла, у західних областях на поверхні грунту місцями заморозки 0-2°, вдень 8-13° тепла, в Карпатах 1-3° тепла. Вітер в Україні переважно північно-східний, 5-10 м/с", - кажуть синоптики.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що різкого зльоту температури в травні в Україні слід очікувати після 9 числа, тоді стовпчики термометрів піднімуться до 28-30 градусів. Про це в інтерв'ю "Апострофу" заявив народний синоптик Леонід Горбань. За словами синоптика початок травня стане помірно теплим, проте справжнього сонця можна очікувати тільки після 9 травня, коли пройдуть сильні дощі.

Нагадаємо, погода в травні: українцям пообіцяли цілий місяць тотального нерозуміння.

Як повідомляв Знай.иа погода на вихідні: синоптики зробили українцям боляче, забудьте про спокійний вікенд.

Також Знай.uа писав, погода на 13 квітня: велика вода надовго затримається в Україні.