Мешканці окупованого Донбасу панікують через невідому військову колону, про що стало відомо з повідомлення в соціальних мережах. Як стало відомо, подібний інцидент стався в окупованому Луганську, де місцеві жителі побачили десятки невідомих фур, в тому числі військові "Урали", про що пише Politeka.

За інформацією користувача під ніком "Оператор РЛС", яку він опублікував на своїй сторінці в Twitter, колона була помічена на одному з блокпостів російсько-окупаційних військ з Луганська в Лутугине. Він написав: "Луганськ у 16:10 за київським часом біля блокпоста на Розкішному за напрямом з Луганська в Лутугине на узбіччі колоною стояло 17 фур без державних номерів. 16:22 МСК — "район 3-го км" — три бортових відкритих військових «Урала» з особовим складом в бік виїзду з міста.

Військові вантажівки

Також повідомляється, що вантажні автомобілі без розпізнавальних знаків бачили і в інших місцях, а в окупованому російськими військами місті їх у даний час десятки. Місцеві жителі окупованого Донбасу стурбовані і побоюються провокацій з боку бойовиків невизнаних республік.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що фасадна стіна будівлі желатинового заводу в Лисичанську обрушилася в результаті вибуху, при цьому не обійшлося без жертв. Як стало відомо, повідомлення про вибух надійшло до рятувальників майже в шість ранку, вони одразу ж прибули на місце, де виявили тіло загиблої жінки, яка працювала на заводі. Відзначається, що потужний вибух стався під час запуску технічного обладнання. Рятувальники разом з працівниками заводу продовжують розбирати завали. Про ймовірні причини вибуху досі нічого невідомо.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Наслідки вибуху

Як повідомляв портал "Знай.uа": путінські бойовики невтомно обстрілюють позиції українських військових на тимчасово окупованій території Донбасу, причому без відповіді їх обстріли не залишаються. 12 квітня вдалося знищити двох бойовиків і поранити трьох. Крім того, українським бійцям вдалося рознести бойову машину піхоти БМП-1 противника.

Також "Знай.uа" писав, що проросійські активісти, очолювані російськими кадровими військовими, рівно п'ять років тому, 12 квітня 2014 року в 9 ранку захопили будівлю райвідділу міліції в Слов'янську Донецької області. На той момент у будівлі знаходилося близько 300 правоохоронців і частина з них вже тоді перейшла на бік бойовиків.