Громадянам України повідомили приємну новину, тепер ті, хто має можливість подорожувати, можуть вільно направлятися до Таїланду з туристичною метою. Вхід — безвізовий.

Про це стало відомо завдяки повідомленням президента України в соцмережі Facebook.

"Чудова новина! З сьогоднішнього дня громадяни України можуть подорожувати в Королівство Таїланд з туристичною метою без віз", - йдеться в повідомленні.

Чудова новина! Відсьогодні громадяни України можуть подорожувати до Королівства Таїланд з туристичною метою без...

Geplaatst door Петро Порошенко op Zaterdag 13 april 2019

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Для перебування в країні до 30 днів потрібно мати лише закордонний паспорт – біометричний або небіометричний.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в четвер, 11 квітня, стало відомо про те, що в Україні держпідприємство "Документ" припине видавати біометричні паспорти для громадян з 27 квітня по 2 травня. Головною причиною називають технічні роботи.

Як зазначили в прес-службі державного підприємства, всі центри "Паспортний сервіс" припинять займатися оформленням і видачею біометричних паспортів – закордонних паспортів, ID-карт, а також видів на проживання з 27 квітня і по друге травня включно.

Варто нагадати, що Міжнародний валютний фонд зробив демографічний прогноз щодо України. У МВФ вважають, що в найближчі шість років нас буде ставатиме менше і в результаті населення скоротиться ще на один мільйон. Про це йдеться в матеріалах до квітневого огляду МВФ "Перспективи світової економіки".

За даними фонду, на кінець 2018 року в Україні проживало 42,047 мільйонів чоловік. Тут варто зазначити, що це менше тих цифр, які давав Держстат (42,153 мільйонів). За прогнозами МВФ, населення України далі буде поступово скорочуватися і до кінця 2024 року складе 41,047 мільйона людей.

Нагадаємо, українцям припинять видавати біопаспорти: названо терміни.

Як повідомляв Знай.uа Рабинович заявив, що чинна влада 5 років займалася тільки мародерством і грабунком.

Також Знай.uа писав, у Порошенка поставили ультиматум українцям: скасований безвіз або відкрита Європа.