Україна підписала угоду про безвізовий режим з однієї з країн мільйонерів

Безвиз

Відомо, що вже через кілька днів українці без перешкод зможуть відвідувати Катар – одну з найбагатших країн Близького Сходу.


Повідомляється, що безвиз починає діяти вже з 2 листопада. Про це стало відомо під час приїзду української делегації від МВС. Зазначимо, що з країн Близького Сходу Катар першим пішов назустріч громадянам України спростив режим в'їзду. З цього дня при наявності достатньої кількості грошових запасів українці зможуть подорожувати і здійснювати бізнес-поїздки.


Також відомо, що підписання угоди з Катаром має довгострокову перспективу. Крім українських туристів у країні хочуть бачити ще й уболівальників, які зможуть приїхати на Чемпіонат світу з футболу. Адже відомо, що саме в Катарі він проходитиме у 2022 році.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще


Для тих, хто збереться їхати в Катар, потрібно розуміти, що для цього вам потрібен закордонний паспорт. Це може бути біометричний або звичайний паперовий. При цьому ви можете знаходитися в Катарі, перетинати межу (якщо це не суперечить правилам іншої держави). Встановлений термін перебування без візи – 90 днів.


Раніше українцям пропонували оформити візу в Катар прямо по прибуттю в аеропорт. Це був теж непоганий варіант, але все ж вдалося ще більше спростити питання взаємовигідної перебування в країнах Україна-Катар.
Також нагадаємо, що наприкінці вересня Україна уклала договір про безвізовий режим з країною Латинської Америки – Уругваєм.


Нагадаємо, раніше Канада хоче створити "Силіконову долину" руками українців.


Як повідомляв портал "Знай.uа" в Україні несподівано перестали оформляти закордонні паспорти: що робити і куди звертатися.


"Знай.uа" писав, без грошей, роботи і надії: як над українськими заробітчанами знущаються в Польщі.