12-річний зачепер залишився калікою на все життя - за екстремальне захоплення хлопець поплатився ногою. Инцидень стався ввечері суботи, 13 квітня, на ж/д станції "Лозова" що в Харківській області. Хлопчик спробував зачепитися за рухомий потяг, проте у нього не вийшло адекватно розрахувати власні сили.

У прес-службі поліції Харківської області заявили, що хлопець, на щастя, залишився живий, проте каліцтво, яке він отримав - необоротне. Електричка "Синельникове-Харків" відірвала юному зачеперу ногу.

Повідомляється, що хлопчика госпіталізували в одну з лікарень Харкова в важкому стані. За фактом інциденту проводиться дослідча перевірка.

Також раніше ми писали, що бабуся-зачепер прославилася на всю Україну: скорився навіть трамвай.

Дуже веселий і в той же час страшний знімок бабусі-зачепера, який облетів харківські паблики в соціальних мережах, викликав цілу бурю з здивованих коментарів під публікаціями.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Знімок, на якому бабуся їде, вчепившись за драбину трамваю у Харкові, з'явився в соцмережах 10 квітня ввечері. Користувачам пропонували придумати назву для фото, а також поділитися своїми думками з приводу побаченого. Зазначимо, що люди не втратили моменту, щоб не пожартувати від душі.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що зацеперы доставляють багато неприємностей кондукторам трамваїв, машиністам поїздів, а також нерідко стають жертвами небезпечного захоплення. У мережі писалося про численні випадки смерті шукачів гострих відчуттів, яких било струмом або вони падали з висоти і на великій швидкості. Однак на практиці ясно видно, що бажаючих полоскотати собі нерви менше від цього не стає і в мережі мало не щодня публікуються нові знімки недоумкуватих екстремалів.

Нагадаємо, у Києві дідусь-екстремал переплюнув малолітніх зацеперов і став зіркою соцмереж: відео.

Як повідомляв Знай.uа у Львові знайшли обгорілі тіла пари любителів селфі.

Знай.uа писав, божевільні підлітки на Львівщині піднялися на залізничну цистерну у пошуках пригод.