Дуже веселий і в той же час жахливий знімок бабусі-зачепера, який облетів харківські пабліки в соціальних мережах, викликав цілу бурю зі здивованих коментарів під публікаціями.

Про це стало відомо завдяки повідомленням порталу "Політека".

Знімок, на якому бабуся їде, вчепившись за драбину трамваю у Харкові, з'явилося в соцмережах 10 квітня ввечері. Користувачам пропонували придумати назву для фото, а також поділитися своїми думками з приводу побаченого. Зазначимо, що люди не втратили момент, щоб не пожартувати від душі.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Коли бабуся забула пенсійне посвідчення….", "Роги впали:( За роботу беруться професіонали:) Дорогу!", "Бабуся спортсмен. Вона сильніше за нинішніх жінок слабеньких і дохленьких. У неї фізуха, всім на заздрість! Так тримати!", – пишуть користувачі.

Як виявилося пізніше – бабуся-екстремалка – і не бабуся зовсім. Там же, в коментарях, користувачі розкрили всю інтригу. Користувач Дмитро Крестьянинов повідомив, що в такому вбранні на трамваї каталася молода дівчина.

"На Петровського, вона і двоє її друзів після цього зайшли у двір і фоткались з нею! Звичайна (переодягнена) молода ТУПА дівка! Типу прикольно — а насправді безглуздо...", – написав він.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що зацепери доставляють багато неприємностей кондукторам трамваїв, машиністам поїздів, а також нерідко стають жертвами небезпечного захоплення. У мережі писалося про численні випадки смерті шукачів гострих відчуттів, яких било струмом або вони падали з висоти і на великій швидкості. Однак на практиці ясно видно, що бажаючих полоскотати собі нерви менше від цього не стає і в мережі мало не щодня публікуються нові знімки недоумкуватих екстремалів.

Нагадаємо, у Києві дідусь-екстремал переплюнув малолітніх зачеперів і став зіркою соцмереж: відео.

Як повідомляв Знай.uа у Львові знайшли обгорілі тіла пари любителів селфі.

Також Знай.uа писав, божевільні підлітки на Львівщині піднялися на залізничну цистерну у пошуках пригод.