За прогнозами синоптиків Українського гідрометеорологічного центру, вночі 15 і 16 квітня в західних областях очікуються заморозки від 0 до 5 градусів морозу, подекуди можливі навіть опади у вигляді снігу. Про це 15 квітня повідомляє Державна служба з надзвичайних ситуацій.

"15 квітня у західних, Житомирській, у Київській областях сильні заморозки у повітрі 0-3°", - сказано в повідомленні.

У зв’язку з цим синоптики оголосили ІІ рівень небезпечності, помаранчевий.

"У Чернігівській та Сумській областях заморозки на поверхні грунту 0-5° (І рівень небезпечності, жовтий)", - додають у відомстві.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Наголошують, що вночі 16 квітня у західних областях будуть сильні заморозки у повітрі 0-5°, тому синоптики оголосили II рівень небезпечності, помаранчевий.

Варто зазначити, що про зморозки попередила українців відомий синптик Наталка Діденко, яка, до речі, сьогодні святкує день народження.

"Вже найближчої ночі заморозки очікуються у більшості областей Правобережжя України, окрім південної частини. На Лівобережжі небо прикриє дощовими хмарами і тому температура повітря втримається від "мінусів". Там, де дощі (див. карту) - вдень +10+14 градусів, де сухо - +6+11 градусів", - написала синоптик у повідомленні.

За слвоами синоптика, у Києві сьогодні без опадів, проте холодно, вночі близько нуля, місцями заморозки 0-3 градуси, завтра вдень +6+8 градусів.

У вівторок опади поширяться на територію всієї України, на Заході 16 квітня є ймовірність мокрого снігу. Треба захистити ніжні паростки нового весняного цвіту. Заморозки бувають щороку, головне, знати про їхній прихід.

Нагадаємо, гряде планетарний катаклізм: хвиля землетрусів охопить весь світ.

Також портал Знай.uа повідомляв, коли і куди переводити стрілки годинника в березні, а також як підготувати організм до нового графіку.

Як повідомляв портал Знай.uа синоптики розповіли, що в нашій країні протягом усього березня очікуються "температурні гойдалки" і боротьба між зимової та весняної погоди.