Український журналіст, фотограф, автор і ведучий програми "Світ навиворіт" Дмитро Комаров розповів про свої найближчі плани та про те, чи варто глядачам очікувати сезон "Світ навиворіт. Україна".

Українці зможуть побачити "вивернутий світ" своєї рідної країни. Про це Комаров розповів в інтерв'ю виданню hochu.ua.

За словами відомого та улюбленого українцями мандрівника, він планує такий сезон і він стопроцентно буде. Однак, про те, коли саме варто очікувати на нього – не сказав. Комаров пояснив, що показати щось таке, що б здивувало в рідній країні, набагато складніше, ніж показати екзотичні місця. Однак, к мандрівника є задумки і, за його словами, серій 4 вже міг би показати.

"Зрозумійте мене правильно, набагато складніше показати рідну країну, ніж екзотичні місця. В цьому випадку набагато складніше здивувати. Зараз фізично не набираються матеріали на 15 повноцінних випусків, які були б виворотом-виворотом. У мене є задумки, і серій 4 я б уже міг показати. Всі поспіль знімати не буду, ви ж знаєте. Але цей сезон 100% буде", - розповів Комаров.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

За словами мандрівника, український глядач із задоволенням сприймає екзотику, тому у нього в найближчих планах відзняти ті традиції і культуру, які повільно зникають.

"Дуже багато речей, які ви бачили в ранніх сезонах "Світ навиворіт" за 9 років, вже зникли: немає цих місць, немає цих лісів, немає цих племен. Часто фантазую, якби я почав подорожувати років на 25 раніше, міг би зняти взагалі унікальне. У 1998 році були ще людожери, а я не встиг це застати і зняти. Це до того, що Україна теж стоїть в планах, але не буду брехати, коли ви це побачите, тому що ще й сам не знаю", - зізнався Комаров.

Нагадаємо, Дмитро Комаров показав наслідки страшної трагедії у Бразилії.

Як повідомляв портал Знай.ua, Дмитро Комаров розповів, як дивом не потрапив у жахливу авіакатастрофу.

Також Знай.ua писав, Комаров передбачив Україні неймовірне, ви не повірите своїм очам.