У вівторок, 16 квітня, стало відомо про те, що в нідерландському місті Роттердам на річці Нива-Маас величезний круїзний лайнер зіткнувся з кораблем. Щонайменше, семеро осіб отримало поранення. Всі вони громадяни Німеччини. Про це повідомляє RTV Rijnmond.

Варто уточнити, що річковий круїзний лайнер зіткнувся з кораблем, який був пришвартований до берега. Також з'ясувалося, що німці здійснювали семиденний річковий круїз з Кельна через Бельгію в Роттердам і назад у Кельн.

Повідомляється, що поранених туристів відразу доставили в лікарню. Що стало причиною зіткнення, з'ясовує місцева поліція.

фото з місця НП

Раніше ми писали про те, що неподалік від узбережжя Норвегії почав тонути круїзний лайнер Viking Sky. У судна під час шторму відмовив двигун, і він втратив хід. На борту перебувало більше тисячі пасажирів, яких вдалося евакуювати.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

На місце події прибули рятувальники. Вони евакуювали понад 1300 пасажирів. До рятувальної операції залучили 5 вертольотів. Пасажирів лайнера Viking Sky доставили в селище на півночі від міста Мольде. На суші влаштували табір для прийому евакуйованих.

Нагадаємо, що пасажири опублікували відео з борта круїзного лайнера Vikings Sky, який зазнав катастрофи біля берегів Норвегії. Зокрема, письменниця Алексус Шеппард, яка також перебувала на борту лайнера, на власній сторінці в соцмережі показала кадр з місця аварії.

Як повідомляв портал Знай.uа, російський корабель протаранив автомобільний міст у південнокорейському порту Пусан. Вказується, що ніс судна зробив мосту величезну дірку площею 25 м². Попередньо, при зіткненні ніхто не постраждав.

Також портал Знай.uа писав, що у Румунії на березі Чорного моря поліція виловила з води понад 100 кілограм кокаїну. Місцеві силовики розповіли, що для виявлення всіх пакетів з наркотичною речовиною було задіяно сотні людей і величезну частину техніки.