У анексованому Криму жителі Джанкоя гнівно відреагували на заяви Путіна про те, що після відкриття залізничної частини Кримського мосту місто стане транспортним вузлом.

Кримський міст
Кримський міст

Про це повідомляє блогер Кримський бандерівець у Twitter.

"Окупанти повідомили, що "після введення залізничної гілки Кримського моста Джанкой знову стане центральним транспортним вузлом". Джанкой коментує: "Розвал і розруха. Джанкой був воротами Криму - став д*пою - таким і залишиться при РФ!!! Наддержава все своє населення раком ставить", - коментують розлючені кримчани.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, будівництво російськими окупантами Кримського мосту вже призвело до багатьох проблем. В Азовському морі погіршилася якість води, змінилася берегова лінія, а зараз можуть постраждати дельфіни.

Кримський міст
Кримський міст

Про це в інтерв’ю виданню "Апостроф" розповів кандидат геолого-мінералогічних наук, незалежний експерт Юрій Медовар.

"Насправді, водообмін порушений, і, звичайно, дуже серйозно можуть постраждати "червонокнижні" дельфіни в Азовському морі. Там може бути болото. Якщо процес триватиме, і наноси будуть збільшуватися, відповідно, глибина протоки — зменшуватися, великі судна не ввійдуть, і вся екосистема накриється мідним тазом. Можуть чистити фарватер, але це одна справа, а є ж ще берега, а там вже водорості стали рости, почалося гниття води, змінюється склад. Одні проблеми", – зазначив експерт.

Як повідомляв раніше Знай.ua, у мережі з'явилися свіжі знімки пустельного Кримського моста, які виклав блогер RoksolanaToday&Крим на своїй сторінці в Twitter. У підписі до публікації йдеться:

"Навіть не знаю, звідки у мене звичка постійно брехати, що міст за прямим призначенням використовують хіба що БТРчики Шойгу... Фури з товарами, автобуси туристів, авто відпочиваючих...шо? Повно ж?".

Також Знай.ua писав про те, що команда кандидата в президенти України Володимира Зеленського відповіла на відкрите звернення лідера кримськотатарського народу Мустафи Джемілєва.