У середу, 17 квітня, у Центральному районному суді міста Миколаєва продовжили розглядати справу щодо громадянина К., який у стані алкогольного сп'яніння побив хлопця на території лікарні, у наслідку чого той помер. Зокрема, сьогодні досліджували письмові докази і відеофайли.

Суддя кілька разів зупиняв перегляд відео з камери спостереження патрульного автомобіля Toyota Prius і запису з нагрудної камери патрульної. Присутня на засіданні мати загиблого Максима Середи почала плакати, побачивши, як на записі її сина б'ють, а також його стан в той момент, коли патрульний відтягнув підозрюваного від тіла потерпілого.

На запису видно, що патрульна попросила медиків поквапити «швидку», оскільки потерпілий на той момент перебував у критичному стані і міг померти. Тоді жінка зі сльозами на очах закричала: "Він же помер, він вже помер, він вже помер".

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Після чого суддя запропонував їй оголосити перерву в засіданні і жінка погодилася.

Присутні на засіданні син, а також бабуся покійного, почали заспокоювати жінку, яка продовжувала голосно плакати.

"Вбив людину, а його ще й захищають", - обурилася бабуся Максима Середи.

Нагадаємо, у червні цього року неадекватний пацієнт наркологічного відділення жорстоко побив випадкового перехожого - 30-річного Максима Середу на території міської лікарні №1 на вул. 2-й Екіпажної (Володарського) в Миколаєві. Після того, що сталося, потерпілий впав у кому, а через 9 днів помер, не приходячи в свідомість. Без батька залишилася 8-річна дівчинка.

Під час одного з судових засідань підозрюваний заявив, що нікого не вбивав, оскільки не пам'ятає події.

Нагадаємо, вранці у вівторок, 16 квітня у Тернополі по вул. Леся Курбаса, 9 в одній з квартир знайшли мертвою молоду жінку, яка лежала в крові. Як стало відомо, це була 27-річна Тетяна Подвашецкая, яку добре знали багато жителів міста.

Нагадаємо, чиновник з "справи Гандзюк" пояснив раптову відставку: все заради рейтингів Порошенко.

Як повідомляв "Знай.uа", українці на поточному тижні побачать фільм-розслідування "Гандзюк: системне вбивство". Відомо, що картину покажуть відразу на кількох телеканалах.

Також Знай.uа" писав, що покійна херсонська активістка Катерина Гандзюк сама підказала слідству, де шукати організаторів вбивства.