Донька скандального нардепа від "Опозиційного блоку" Михайла Добкіна Алла, активний користувач соціальних мереж і часто ділиться з підписниками новими фото і відео в Instagram.

Відомо, що нещодавно, Алла народила первістка, якого назвали Марком, а тепер, як можна спостерігати на знімках, вона вже повернулася у форму і красується в різних вбраннях, публікуючи фотографії в мережі. Так, на своїй сторінці в мережі Алла Добкіна показала нову фотографію, на якій постала в стильному луці, а з підпису до цього знімку стає зрозуміло, що дівчина зайнялася благодійністю.

"Ми робимо добро менше місяця, а вже, з вашою допомогою, зробили переказів більше ніж на 200 000 гривень! Тут заслуга кожного, хто відгукнувся. Дякую, що підтримуєте моє поки що маленьке дітище, але я обіцяю, що ми станемо дорослішими, сильнішими і кращим. Нагадаю, що концепція мого фонду в тому, що ви купуєте річ, послугу (зараз в розробці), а ми переказуємо всі кошти, які йдуть на лікування наших підопічних дітей.", - написала Алла.

Пост Добкіної не залишився без уваги підписників. Проте, якщо одні хвалять дівчину і обіцяють приєднатися до благодійного проекту, то інші знайшли до чого причепитися. Зокрема – до тату, яку засвітила Алла на новому фото.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Варто нагадати, що скандальний український політик Михайло Добкін поїхав в Амстердам. Фотографіями своїх пригод з "найвеселішої столиці світу" політик хвалиться на своїй сторінці в соцмережі Instagram. На новій фотографії Добкін "загадково" дивиться вгору на фоні будинку. Фото зроблено в чорно-білих тонах.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що новина про те, що донька одіозного політика Михайла Добкіна Алла йде в політику, викликала бурхливу реакцію в соцмережах. Як відомо, з'явилася інформація про те, що дівчина збирається йти у політику. Про це в коментарях до посту в Instagram написала користувачка yaroslava_maria.

Нагадаємо, донку Добкіна запропонували висунути в президенти.

Як повідомляв Знай.uа у мережі показали фото розпусної доньки Добкіна: Алюха, бомба.

Також Знай.uа писав, Янукович повернеться в Україну з новою партією.