Український фермер, житель селища "Довге" Андрій Кубай у соціальних мережах виклав відео під назвою "Картофельфест на Прикарпатті". Ось де можна добре розглянути новий спосіб посадки цінного овоча.

Про цей новий городний гаджет пишуть українські ЗМІ.

"Мені кілька разів доводилося садити картоплю, після чого спину не розігнути. Спрацював захисний режим і я придумав цей винахід. Може, зі сторони це виглядає смішно, але сміється той, хто сміється останній. Хто хоче спробувати, то даю одну пораду — трубу потрібно робити з пластикових пляшок, бажано однакових і щоб були рівної форми, відрізаємо горловину і дно, запихаємо один в одного і щільно перемотувати скотчем", — розповів фермер.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Варто звернути увагу, що вже за кілька днів відео переглянуло півмільйона користувачів, залишаючи в коментарях свій захват від нового способу.

"Ідею можна продати китайцям", "Нанотехнології", — із захопленням коментують користувачі.

Варто нагадати, що всім українцям стало цікаво те, які досягнення за час каденції Петро Порошенко може записати собі в актив. На ділі виходить так, що ці "досягнення" мають негативне забарвлення. Ось і Михайло Шнайдер визначив для себе обіцяні "покращення" діючого гаранта, якими поділився на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

"Цифра Дня. На 540 відсотків, за останні п'ять років подорожчала ріпчаста цибуля." - пише Шнайдер.

Нагадаємо, соковита запіканка з кабачками і фаршем: рецепт, який сподобається кожному.

Як повідомляв Знай.иа Слава Камінська зайнялася улюбленою справою просто в басейні, шанувальники розгубилися.

Також Знай.uа писав, улюблені страви українців різко подорожчали: не по кишені навіть капуста.