Уряд затвердив рішення щодо організації проведення зовнішнього незалежного оцінювання у 2019 році.

Про це в Twitter написав віце-прем'єр-міністр В'ячеслав Кириленко.

"Провів нараду з організації зовнішнього незалежного оцінювання в 2019 році. Перша сесія ЗНО відбудеться 21.05-13.06, кількість учасників – 355 тис. осіб. Прийняли всі необхідні рішення з безпеки, охорони, підвезення учасників, чергування всіх служб і оплати праці педагогів",- написав Кириленко.

тестування у школі

Нагадаємо, що у 2019 році іспити ЗНО розпочнуться 21 травня і триватимуть до 12 липня.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Варто додати, що для майбутніх абітурієнтів зробили платну послугу з пробного ЗНО. Так випускники шкіл можуть попередньо спробувати свої сили та зрозуміти всі нюанси проходження даного тестування.

Вчителі провалили ЗНО з математики

Учителі з математики з кількох районів на Вінничині запропонували пройти тести ЗНО. Завдання були такими ж, як для учнів.

Результати здивували всіх. Кілька десятків педагогів взагалі провалили тестування. У чому причина, наразі з'ясовують керівники навчальних закладів. Вчителям доведеться пройти сертифікацію.

зовнішнє незалежне оцінювання

Як підкреслили в обласному департаменті освіти, декому ймовірно доведеться шукати нову роботу.

Нагадаємо, батькам розповіли, у скільки обійдеться цього року найняти репетитора для дитини та які спеціалісти найбільше користуються попитом.

Як повідомляв портал Знай.ua, виші збираються підняти варість навчання для контрактників. Так, у 2019 ціна за рік навчання може зрости до 60%. Таким чином, вартість вищої освіти скоро сягне європейських цін, що про якість не скажеш.

Також Знай.ua писав про те, що в українських школах збирають реформувати харчування в їдальнях. Нові страви запропонував переможець шоу "МайстерШеф" Євген Клопотенко.