У п'ятницю, 19 квітня, в більшості областей потеплішає і припиняться дощі, повідомляє Укргідрометцентр.

На Півночі, в Центрі, на Миколаївщині і в Одеській області хмарно з проясненнями, місцями невеликий дощ. На решті території мінлива хмарність, але опадів не очікують. Вітер переважно північно-східний, 7-12 м/сек.

19 квітня в більшості північних, центральних, Одеській та Миколаївській областях хмарно з проясненнями, місцями...

Geplaatst door Український гідрометцентр op Donderdag 18 april 2019

Вдень у всіх регіонах країни очікують +10 +15. У Карпатах термометри показуватимуть менше - + 3 +8. На Закарпатті температура підніметься до +20.

Популярні новини зараз
Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Вночі в більшості регіонів - +1 +6, крім Півночі та Одеської області, заморозки на поверхні ґрунту 0 +5. На Сході, в Сумській та Запорізькій областях сильні заморозки у повітрі 0 +3.

У Києві 19 квітня хмарно з проясненнями, часом невеликий дощ. Вітер північно-східний, 7-12 м / сек. Температура повітря вдень +10 +15. Вночі опуститься до +4 +6.

У суботу по всій території країни не очікують опадів, а у неділю, 21 квітня, на Заході можливі короткочасні дощі. Вдень прогнозують +11 +16. Вночі +1 +6. Місцями заморозки.

Раніше ми писали, що дебати Зеленського і Порошенко пройдуть 19 квітня. Якою буде погода у цей день, розповів народний синоптик, пише РБК.

Дебати Зеленського і Порошенко повинні пройти в Києві в п'ятницю 19 квітня. У неділю, 14 квітня, Зеленський на дебати в НСК “Олімпійський” не прийшов, тому в них брав участь тільки Порошенко.

Очікується, що 19 квітня дебати також пройдуть на стадіоні, як і в неділю. Порошенко хоче провести їх у відповідності з законом на Спільному, але Зеленський все ж має намір прийти на стадіон і вести зв'язок з Порошенком дистанційно, якщо той з'явиться на НСК "Олімпійський".

Нагадаємо, мережі порівняли дитячі фото Зеленского Порошенко і Тимошенко.

Раніше Знай.uа повідомляв, 10 фактів про дебати між Зеленським і Порошенка.

Знай.uа писав, на Зеленського напали в власному будинку.