У п'ятницю, 19 квітня, на столичному НСК "Олімпійський" відбудуться дебати кандидатів у президенти - шоумена Володимира Зеленського та чинного глави держави Петра Порошенка.

Про це повідомляють ЗМІ,

Наразі вже відомо, що зустріч політичних опонентів запланована на 19:00 та буде транслюватись величезною кількістю телеканалів.

При цьому присутні поблизу НСК "Олімпійський" вже помітили, що на даху одного з корпусів спорткомплексу встановлено православний хрест. Цікаво, що місцеві жителі з упевненістю стверджують, що хреста на даху будівлі до недавнього часу не було.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Варто нагадати, що журналісти порівняли програми кандидатів у президенти України Петра Порошенка та Володимира Зеленського, які опоненти оприлюднили у ході виборчих перегонів. Логічно, що програма чинного глави держави Петра Порошенка описує все, що він вже зробив, і обіцяє продовжувати цей курс. Обіцянки ж Володимира Зеленського повторюють заяви його персонажа Василя Голобородька у серіалі "Слуга народу", відзначають журналісти.

Нагадаємо, Петро Порошенко та Володимир Зеленський проведуть дебати на головній арені країни – НСК "Олімпійський". Квитки на трибуни в основному поширювалися штабами кандидатів, і у вільному доступі їх нема.

Як повідомляв "Знай.ua", штаб чинного гаранта та водночас кандидата у президенти України Петра Порошенка запропонував провести дебати на НСК "Олімпійський" безпосередньо у фан-зоні, а не на сцені.

Також "Знай.ua" писав, що керівник студії "Квартал 95" та кандидат у президенти України Володимир Зеленський не думає про те, наскільки дебати з Петром Порошенком вплинуть на його рейтинг та результат виборів.

Пальчевський: Все буде Зе! Або плавна посадка Порошенко