У США з 2019 по 2018 роки фахівці виявили сильний зв'язок між заробітком домогосподарства і переглядом телевізору дорослих американців.

Результати дослідження були оприлюднені на сайті "Data Explorer".

Сім'ї, які загалом заробляють менше $20 тисяч на рік, телевізор щодня дивляться по 4-5 годин. Американці, які заробляють понад $90 тисяч, обходяться 2,5 годинами.

Можна припустити, що цей тренд збережеться, навіть у тому випадку, якщо саме телебачення буде витіснене будь-яким іншим мовним каналом.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Представлені вимірювання — різниця між малозатребуваними і повністю зайнятими членами суспільства.

Затребувана людина з меншою ймовірністю використовуватиме загальнодоступний канал як для роботи, так і для розваг. По-перше — тому що це не дуже продуктивно, по-друге — через доступ до преміального і краще персоналізованого контенту.

Нагадаємо, що для придбання багатства необхідно бути успішним, талановитим, посидючим, а також мати везіння. Група італійських учених з Катанійского університету в Сицилії з'ясувала, яким саме має бути співвідношення цих компонентів" і яке місце тут відведено сприятливому збігу обставин. Про це повідомляють ЗМІ.

Фахівці створили комп'ютерну модель суспільства, яке складалося з тисячі осіб. Рівень інтелекту, таланту і початкового добробуту, а також обставини примноження свого багатства у цих "персонажів" були різними.

Модель повинна була продемонструвати, чи стануть найрозумніші і найталановитіші одночасно найбагатшими і найуспішнішими протягом 40 років. Як виявилося, такого не сталося ні з одним з найбільш "перспективних" персонажів.

Нагадаємо, витратила десятки тисяч доларів на те, щоб перетворити себе в "ляльку": обережно, фото 18+.

Як повідомляв Знай.uа, Пугачовій – 70: топ найбільш скандальних фактів про Примадонну, такою ви її ще не бачили.

Також Знай.uа писав, осина талія Нікітюк залишила українців без сну: "Попостилась на славу".