У неділю, 21 квітня, близько 100 ромів влаштували бійку в районі Берегово Закарпатської області, про що пише Mukachevo.net з посиланням на джерела в правоохоронних органах.

У повідомленні йдеться: "До місцевих ромів прийшли з'ясовувати стосунки роми з сусіднього села Яноші… Конфлікт стався через внутрішні суперечки, а в Берегівську ЦРЛ (центральну районну лікарню) надходять постраждалі, яких кілька десятків".

Постраждалі

У Головному управлінні Національної поліції Закарпатської області інформацію про масову бійку підтвердили, однак скільки саме людей брали в ній участь, не уточнили.

Правоохоронці розповіли: "У 13:31 на лінію "102" надійшло повідомлення про те, що в Берегово в таборі відбувається бійка між особами. На місце була відправлена слідчо-оперативна група".

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

Місце події

Крім того, повідомляється, що в лікарню Берегово за медичною допомогою звернувся один чоловік. У поліції також зазначили, що перша частина конфлікту сталася напередодні, і кримінальне провадження за статтею "Хуліганство" було зареєстровано ще вчора.

Місце події

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що мережа сміється над випадком, який нещодавно відбувся на одній з АЗС на Кільцевій дорозі Києва. Там з'явився автомобіль з нетверезим водієм і тут же сталося ДТП. Чоловік вважав, що він правий і зав'язав бійку з опонентом. Він вів себе так буйно, що присутнім водіям і персоналу заправки довелося просто прив'язати його скотчем до стовпа.

Буйний водій

Як повідомляв портал "Знай.uа": народні депутати влаштували українцям войовниче шоу в прямому ефірі - скандал розгорівся в результаті обговорення кандидатів у президенти Петра Порошенка та Володимира Зеленського. Інцидент стався в ефірі телеканалу 112 між скандальним екс-регіоналом і членом БПП Олексієм Гончаренком та Євгеном Червоненком.

Також "Знай.uа" писав, що в українській столиці посеред білого дня сталося просто немислиме. В епіцентрі подій опинилися правоохоронці, які приїхавши на виклик, жорстоко побили свідка одного інциденту.