У вівторок, 23 квітня, в Україну нарешті прийде справжнє квітневе потепління. Його принесе антициклон Leonore, який пануватиме над країною й даруватиме їй сонячні дні.

Про це на своїй сторінці у Facebook розповіла народний синоптик Наталка Діденко.

Вона зазначила, що завтра стовпчики термометрів по всій країні покажуть від +12 до +17 градусів. У той же час, на Заході очікується сильний південно-східний вітер, який подекуди сягатиме штормових значень.

"Заморозки відступають, хіба найближчої ночі подекуди в західних областях є ймовірність невеликих". Наталка Діденко

Популярні новини зараз
Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

У Києві, у вівторок, 23 квітня очікується тепла, сонячна і спокійна погода. Температура повітря складатиме від +16 до +18 градусів.

"Протягом Страсного тижня тепло в Україні набиратиме обертів, стовпчики термометрів досягатимуть і перевищуватимуть +20 градусів". Наталка Діденко

Нагадаємо, що навіть після Великодня холоди не збираються залишати територію України. Мешканців нашої країни чекає три хвилі похолодання. Якось весна цього року не задалась, заморозки вже неодноразово атакували Україну.

Такий прогноз зробив народний синоптик Леонід Горбань, про що він розповів "Народній правді". Зокрема, за словами синоптика, найбільші холоди пануватимуть через дев'ять днів після свята.

"У перших числах травня очікується 19-21 градус тепла, але 2 травня є ймовірність дощу. Згідно з розрахунками, зниження температури після Великодня припадає на 9-й, 17-й і 33-й дні. Через пізній Великдень найбільш холодною хвилею є перша, тобто та, яка через півтора тижні. Виходить, що в цьому році вона припадає на 6 травня. Але чи надовго вона не затримається", - прогнозує синоптик.

Варто нагадати, що хвиля похолодання пройде 6 травня, але це триватиме недовго. До того ж, в ніч на Великдень і в першій половині дня 28 квітня очікується тепла і суха погода, проте, у другій половині дня можуть бути дощі.

Як раніше повідомляв "Знай.ua", синоптики дали прогноз на погоду в травні.

Також Знай.ua" писав про те, що погода в Україні на кінець квітня і травень.