Урочиста хода на Банкову з вигуками "Дякую, Петро" розбурхала громадськість. Але на зміну радісним вигукам прийшло і засудження. Українська волонтерка Олена Мосійчук-Мальок поділилася з українцями тим, що її стривожило в цій процесії. Дівчина опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook пост розпачу.

Цей пост не агітація за кандидатів , і не За і Не проти . Цей пост про інше , про НАЙГОЛОВНІШЕ Питання - чому ви так...

Geplaatst door Elena Mosiychuk-Maliok op Dinsdag 23 april 2019

"Питання - чому ви так не вітаєте військових на вокзалі коли вони повертаються додому? Немає за що? Чому ви не вітаєте і не дякуєте військовим, коли бачите їх у себе в місті? Чому ви не дякуйте волонтерам, які з 14-го показували, як робити реформи в армії і годували, одягали військових? - Нема за що? Чому ви таким натовпом не ходите на могили воїнів і не дякуєте? Чому ви не ходите на суди до активістів і воїнам? Немає за що дякувати?
Тоді мені вас шкода, вас ні вогонь не змінить, ні куля, ні міна, ні війна, ні смерть, -нічого вас не змінить поки ви не знімете окуляри!" - в серцях пише Олена.

Українські військові
Українські військові

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

В кінці свого звернення Олена просто дякує всім тим, хто чує слово "Дякую" не так часто, як того заслуговує: військовим, добровольцям, волонтерам, медикам, активістам, матерям...
"...Дякую за те, що не боячись переслідувань, ви піднімали тему несправедливості в армії, медицині і в цілому в країні. Я дякую вам і вклоняюся. Адже саме ви - мій народ, мої патріоти - саме ці п'ять років змушували працювати владу. Дякую, мені є за що вам дякувати. Мені є за що цінувати кожного з вас, мені є ким пишатися" - резюмує Олена.

З нею погоджуються всі українці в коментарях:
"Несподівано, спасибі", "Просто в десятку, дякую", "Невдячні люди! Як тривога то до Бога, по тривозі і від Бога.", "Ми можемо тільки підтримувати одне одного, ми для них відстій , і воювали за бізнес , цукерки", "Розумничка! Слова від серця! Свята правда!"

Нагадаємо, Зеленський натякнув на можливе майбутнє Порошенка

Раніше "Знай.ua" повідомляв про те, яким був шлях слуги народу від шоумена до лідера гонки

Також портал Знай.ua" писав про те, що Астролог терміново попередивЗеленського