Національне антикорупційне бюро України почало офіційне розслідування щодо компанії "Кіноквартал", яка належить новообраному президенту Володимиру Зеленському.

Про це повідомляють ЗМІ.

Наразі вже відомо, що детективи розслідують ймовірну розтрату коштів, що були надані Державним агентством з питань кіно.

Директор відомства Артем Ситник заявив, що на початку квітня до НАБУ надійшла заява від організації Союз добровольців щодо здійснення компанією "Кіноквартал" корупційного правопорушення.

Володимир Зеленський

Популярні новини зараз
Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

У заяві нібито зазначаєтьмя, що Держкіно профінансувало 49% бюджету фільму "Я, ти, він, вона. Так, у союзі добровльців зазначають, що умовою фінансування було створення картини українською мовою, проте творці фільму не виконали цю умову.

Зазначимо, що фільм "Я, ти, він, вона" вийшов українською мовою. Ситник пояснив, що за підсумками перевірки детективи не встановили факту злочину та відмовилися починати кримінальне провадження. Однак, суд, за зверненням Союзу добровольців, зобов'язав НАБУ відкрити провадження.

Варто нагадати, що життя Володимира Зеленського після вступу на посаду президента зміниться докорінно, більше того, ці метаморфози будуть стосуватися усіх аспектів життя слуги народу.

"Життя змінюється повністю. Життя політика і не політика – це дві різні речі, а життя політика президента – це ще інше життя, ніж просто політика. А враховуючи, що Зеленський не був політиком, то він "перестрибнув" ще один рівень. Він одночасно опиниться і в новому житті політика, і в новому житті президента", - розповів у ефірі Солонтай.

Нагадаємо, біографія, досьє на українського шоумена, гумориста-політика Володимира Зеленського.

Як повідомляв "Знай.ua", на російському телебаченні зганьбилися з фотографією дружини Володимира Зеленського Олени. Замість фотографії Олени Зеленської в ефірі передачі "Час покаже" на російському Першому каналі показали фотографію киянки Людмили Капустяної.

Також "Знай.ua" писав, що екс-глава Національної поліції України Хатія Деканоїдзе розповіла, чому в Україні відбулися демократичні вибори та чому це поки неможливо в Грузії. Вона також припустила, що буде з Міхеілом Саакашвілі за президентства Володимира Зеленського.

Зеленський став Президентом всієї України. Володимир Фесенко