Життя Володимира Зеленського після вступу на посаду президента зміниться докорінно, більше того, ці метаморфози будуть стосуватися усіх аспектів життя слуги народу.

Володимир Зеленський

Про це розповів експерт з політики Олександр Солонтай, передає РБК-Україна з посиланням на "Голос Столиці".

"Життя змінюється повністю. Життя політика і не політика – це дві різні речі, а життя політика президента – це ще інше життя, ніж просто політика. А враховуючи, що Зеленський не був політиком, то він "перестрибнув" ще один рівень. Він одночасно опиниться і в новому житті політика, і в новому житті президента", - розповів у ефірі Солонтай.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Незалежно від того, хто би опинився на місці Зеленського та став президентом, він би все одно відчув величезні зміни у своєму житті, підкреслив експерт.

"Тепер навіть свій приватний час і приватне оточення навколо президента теж буде контролюватися людьми держави. Не можна буде казати, що ось тут я дію як президент, а ось тут залишіть мене всі в спокої, я пішов на прогулянку в парк, пішов зустрічатися з друзями чи поїхав на день народження до своєї двоюрідної сестри чи рідної мами. Тут абсолютно будь-який крок контролюється охороною", - пояснив він.

За словами експерта, під суворим наглядом також буде стан здоров'я президента.

"Стан здоров'я президента важливий для виконання певних функцій для держави. І взагалі роль президента у нас більша, ніж будь-якого президента у будь-якій іншій європейській країні. Тому у нас до президента ще більша увага, ще більша охорона, ще більший контроль, ще більша опіка", - резюмував Олександр Солонтай.

Володимир Зеленський

Нагадаємо, у команді переможця виборів президента України Володимира Зеленського заявили, що виступають за формування професійної армії без призову.

Як повідомляв раніше Знай.ua, 21 квітня українці проголосували за нового лідера країни - ним став шоумен Володимир Зеленський, який із шаленим відривом випередив свого опонента Петра Порошенка.

Також Знай.ua писав про те, що учитель історії з т\с "Слуга народу", якого зіграв відомий комік Володимир Зеленський, на екранах стає президентом країни.