У команді переможця виборів президента України Володимира Зеленського заявили, що виступають за формування професійної армії без призову. Окрім цього команда майбутнього президента буде продовжувати співпраці з НАТО.

Про це написав Іван Апаршин у блозі на сайті "Обозреватель". Раніше Володимир Зеленський представив команду експертів, серед яких питаннями безпеки й оборони опікувався саме Апаршин.

Іван Апаршин

"Ми чітко будемо підтримувати виконання тих заходів, які закладені в щорічну Національну програму співпраці Україна-НАТО під егідою комісії Україна-НАТО", — зазначив він.

Апаршин також підкреслив, що українська армія буде посилена резервом, який діятиме на постійній основі.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

"Армія буде професійною та добровільною (без ганебного примусового призову). Вона буде посилена постійно діючим резервом та системою територіальної оборони. До керівництва армією будуть залучені бойові офіцери, які націлені на перемогу і здатні зберегти життя солдата", — додав член "Зе!Команди".

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Експерт з команди Зеленського додав, що бюджет Міністерства оборони буде максимально відкритий для громадськості.

"Ми не збираємося продовжувати практику приховування видатків на якісь закриті програми і незрозумілі нікому проекти. Саме ця відкритість і ефективність дасть можливість збільшити розміри грошового забезпечення військовослужбовців та довести його рівень до рівня грошового забезпечення у країнах-членах НАТО", - йдеться у блозі Апаршина.

Нагадаємо, що Володимир Зеленського закликали стратити всіх, хто заробляє на війні: "Народ йому аплодуватиме".

Як повідомляв "Знай.uа", "Папєрєднікі" ні до чого: всі звинувачення Порошенка в бік Зеленського розклали по поличках.

Також "Знай.uа" писав, Зеленський кинув виклик Путіну, - євродепутат.