У Львові директор мистецького центру відмовився навчати учня, бо його батько підтримав Зеленського. Про це пише Zaborona.

"Я не зможу працювати з людиною, яка на мій погляд, зрадила основні положення патріотизму і любові до своєї мови і культури", — написав директор мистецького центру "FoRa" Володимир Кудовба в коментарі до допису батька, присвяченого перемозі Володимира Зеленського.

23 квітня Володимир Кудовба на своєму Facebook повідомив, що за свій пост на сторінці батька учня за останню добу він отримав 73% дописів з підтримкою його дій, 23% - з критикою, а 4% - були повчальними.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нагадаємо, у штабі Володимира Зеленського відреагували на рішення президента Росії Путіна щодо видачі російських паспортів на Донбасі.

Відповідна заява була опублікована на ресурсах команди Володимира Зеленського.

Зокрема, у Зеленського розповіли, що своїм указом Росія визнала свою відповідальність у якості держави-окупата. Крім того у штабі підкреслили, що таке рішення Путіна стало черговим підтвердженням для світової коаліції про агресію Росії в Україні.

"Одним з пріоритетів Президента Володимира Зеленського буде розв‘язання нагальних життєвих проблем переселенців та розширення можливостей для підтримки зв’язків з громадянами України на окупованих територіях, комплекс заходів задля припинення війни та деокупації наших територій. Донбас — це Україна!", - зазначили у штабі Зеленського.

Відмітимо, екс-глава Національної поліції України Хатія Деканоїдзе розповіла, чому в Україні відбулися демократичні вибори та чому це поки неможливо в Грузії. Вона також припустила, що буде з Міхеілом Саакашвілі за президентства Володимира Зеленського.