Історією знайомства з мамою нового президента України Володимира Зеленського в соцмережі поділилася кріворожанка Інна Федько.

Відповідний допис вона зробила у соціальній мережі.

Зокрема, жінка розповіла, що ще декілька років тому працювала рієлтором і до неї звернулась мама президента Володимира Зеленського з проханням знайти нову квартиру та продати стару.

"Познайомилася я з Риммою Володимирівною ще років 5 назад, коли активно працювала ріелтором. Подзвонила жінка подивитися 3-х кімнатну квартиру, яку ми продавали тоді в престижному районі міста, та й квартира була з хорошим ремонтом і відповідною ціною. Я не відразу зрозуміла, хто вона", - зазначила Федько.

Крім того вона розповіла, що Римма Зеленська справила на неї доволі неоднозначне враження, адже приходила на зустрічі та оглядини квартири без зайвої надмірності. Вона вела себе, як звичайна середньостатистична жінка. Проте дивилась доволі дорогу квартиру.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Знакомьтесь, Римма Владимировна Зеленская (мама будущего президента Украины) ездит в общественном транспорте со всеми...

Geplaatst door Инна Федько op Vrijdag 19 april 2019

При цьому зізналась, що грошей на подібну нерухомість у них немає, тому подарунок це від сина.

"Жінка як жінка: одягнена простенько, але дивиться дорогу квартиру. Мене це спантеличило. Дуже скромна. Їй сподобалася квартира і тоді вона зізналася, що син хоче купити їм з батьком кращу квартиру, але є труднощі з батьком, так як він не приймає від сина нічого. Каже, що на все, що їм потрібно, він заробляє", - додала жінка.

Надалі мати Зеленського попросила жінку продати квартиру, де вони й досі живуть у на виручені кошти з допомогою від сина сім'я могла б собі дозволити трикімнатне помешкання.

Проте неочікувано втрутися батько президента, який і відповів категоричністю.

"Вона просила продати їх квартиру і Володимир додасть грошей, і вони зможуть її купити. І ми зайнялися продажем їх квартири. Але через пару тижнів подзвонила Римма Володимирівна і сказала, що не вийде її купити, так як батько категорично проти. Він бачить ціни і розуміє, що їх квартира не коштує стільки, скільки коштує та, яка їй сподобалася. Так вони до цього дня і живуть в своїй квартирі", - згадує Інна Федько.

Колишня рієлторка відразу ж зазначила, що такий розвиток подій був для неї справжнім сюрпризом, адже Володимир вже на той момент був доволі заможною людиною і міг собі дозволити таку купівлю.

"Якщо говорити чесно, то тоді мене дуже здивувала ця ситуація. Так як розуміючи, що їх син на той момент вже був дуже заможна людина, і чому його батько не бере від нього допомогу? Але пізніше я дізналася більше про цю сім'ю і питання самі по собі відпали", - пише вона.

Вже наприкінці жінка резюмувала, що лише зараз зрозуміла, що Володимир Зеленський виріс у напрочуд принциповій сім'ї.

"До чого це я? Та до того, що про людину і його якості каже його сім'я, в якій він народився і виріс. А Зеленський Володимир Олександрович виріс в принциповій сім'ї з високими моральними принципами. З щирими і чесними батьками. І це гідно поваги!", - зазначила кріворожанка.

Нагадаємо, біографія, досьє на українського шоумена, гумориста-політика Володимира Зеленського.

Як повідомляв "Знай.ua", російські ЗМІ потрапили в гучний скандал через фото дружини Зеленського.

Також "Знай.ua" писав, що Гриценко вщент розкритикував ініціативу "Самопомочі".

Зеленський відкриє вікно можливостей для бізнесу - Сергій Фурса про вибори 2019 і поразки Порошенко