Напередодні великодніх вихідних в Україні відбулися досить серйозні зміни, як в політичному житті, так і в соціальному. Відомо, що лідером президентської гонки став шоумен Володимир Зеленський, а продукти, які так необхідні після Великого посту - подорожчали. Великодній кошик обійдеться українцям у чималі гроші.

Звісно, події різні, і радісні і сумні. Однак, українцям не дає засохнути від сумбурного настрою відомий письменник Андрій Любка.

Так, літератор на своїй сторінці в Facebook опублікував дуже цікаву фотографію, на якій зображений незвичайний освіжувач повітря для авто.

Андрій Любка

Варто зазначити, що з гумором у Андрія все добре. Як пасхальний освіжувач він вибрав кільце ковбаски.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Дорогі брати і сестри, пропоную великодній освіжувач повітря в машину. У кого немає машини, може носити на шиї", - жартома написав Андрій.

Користувачам мережі сподобалася така ідея і вони почали активно коментувати пост улюбленого автора:

"Нє-нє, гріх до Великодня. Велика спокуса", "Я торішній ще не знімав", "Ха - ха, яйця просяться на інше місце", "Є небезпека - пристебнуті пасажири на задньому сидінні можуть відкусити".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на Великдень, 28 квітня, погода в Україні буде теплою, але в деяких областях очікуються дощі. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці в Facebook. За попередніми прогнозами, в ніч на неділю місцями дощі та грози пройдуть у західних областях України, вдень 28 квітня на Заході теж буде періодично дощитиме. Крім того, волога хмарність пошириться на Житомирську, Вінницьку та Київську області.

Нагадаємо, привітання з Чистим четвергом в прозі: смішні, і християнські смс.

Як повідомляв Знай.uа Погода на вихідні: весна змусить вас вибігти на вулицю.

Також Знай.uа писав, Пасха 2019: готуємо італійську паску.