Померла учасниця численних міжнародних змагань в складі національної збірної України з боксу Юлія Лясота.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомила керівник команди "Українські левиці" (U.Lions) Мирослава Пеганова, пише POLITEKA.

Майстер спорту Юлія Лясота померла в Хмельницькому у середу, 24 квітня. Їй було 28 років.

"RIP Ще буквально тиждень тому ми були в Німеччині, тренувалися, гуляли й розмовляли про майбутні плани, а сьогодні її вже немає. Спочивай з миром", - написала Мирослава Пеганова.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Українська спортсменка Юлія Лясота була терміново госпіталізована з діагнозом тромбоз печінкових вен напередодні та прооперована. Після операції вона перебувала в критичному стані. Люди з усіх куточків країни збирали гроші на ліки та здавали кров, щоб врятувати дівчину. На жаль, Юлія не зуміла подолати хворобу.

Відомо, що зовсім недавно Юлія з мамою поховали рідного батька — Миколи Неживого з позивним Механ, який кілька років служив в 93-й окремій механізованій бригаді "Холодний Яр", захищаючи Україну від російського агресора. У самої спортсменки залишився 11-річний син, якого вона виховувала сама.

Нагадаємо, пішов з життя легендарний український актор: оплакує вся країна.

Як раніше повідомляв "Знай.ua", помер творець унікального шедевра: його використовував кожен.

Також "Знай.ua" писав про те, що помер легендарний письменник: пробудив світову літературу від тривалої сплячки.

У Мадриді у віці 91 року помер письменник Рафаель Санчес Ферлосіо. Романіст, есеїст, політолог і фахівець в галузі лінгвістики Ферлосіо отримав широку популярність як автор роману "Харама", що розповідає про один день з життя 11 молодих людей, які приїхали на відпочинок на узбережжі річки Харама. За цей роман він отримав премію Надаля - одну з найпрестижніших літературних премій Іспанії.