Михайло Шнайдер "здійснив" мрію українців - він показав долар, курс зупинився на позначці "8" по відношенню до гривні.

курс долара
курс долара

Відповідною публікацією юрист поділився на своїй сторінці у Facebook.

Ну наконец-то Свершилось то, о чем многие так долго Мечтали. В АТБ появился доллар по 8.

Geplaatst door Mihail Shnayder op Donderdag 25 april 2019

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

"Ну нарешті сталося те, про що багато хто так довго мріяли. В АТБ з'явився долар по 8", - написав Шнайдер.

Українці у коментарях відзначили, що подібний подарунок з боку Нацбанку був би більш ніж доречним до Великодня та травневих свят.

обмін валют
обмін валют

Нагадаємо, Національний банк України (НБУ) опублікував офіційний курс американської валюти на четвер, 25 квітня 2019 року. Стало відомо, що гривню трохи зміцнили – 26,59 за долар, в порівнянні з попереднім банківським днем.

Курс долара
Курс долара

Курс долара Нацбанку на 25 квітня

Офіційні курси валют встановлені на такому рівні:

- 100 доларів США – 2659.4202 гривень;

- 100 євро – 2980.9441 гривень;

Таким чином, долар подешевшав на 9 копійок. При цьому вартість євро також зменшилася з середи на 21 копійку.

Курс долара

Варто відзначити, що курс долара США на відкритті міжбанківського валютного ринку 24 квітня 2019 року в порівнянні із закриттям попередньої сесії у продажу знизився на 7 копійок до 26,58 грн/долар, курс купівлі до 26,56 гривень за долар. Курс євро на продажу знизився на 7 копійок до 29,80 гривень за євро.

Як повідомляв раніше Знай.ua, ціни на полицях українських супермаркетів ростуть в геометричній прогресії, що турбує багатьох українців.

супермаркет
супермаркет

При чому, покупці помічають, що вітчизняні продукти, якими славиться Україна, обходяться їм дорожче, ніж аналогічні імпортні товари. Такими спостереженнями поділився і юрист Михайло Шнайдер на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Також Знай.ua писав про те, що тепер українцям довдеться заплатити більше, щоб отримати новий паспорт у вигляді ID-карток.