Колишній власник Приватбанку Ігор Коломойський пішов по судах. Він подав уже п'ять нових позовів до Господарського суду тільки 19 квітня, в тому числі - на Нацбанк і на ПриватБанк.

У позовах оспорюються п'ять кредитних договорів і його особисте поручительство за ними. Перші слухання пройдуть в суді 10, 22 і 23 травня

На думку юристів, таким чином Коломойський хоче підстрахуватися після рішення Печерського суду, яке розірвало договір особистої поруки екс-власника за кредитами рефінансування, виданих ПриватБанку НБУ на суму 9,2 млрд грн.

Ігор Коломойський

Як повідомляв раніше Знай.uа колишній співвласник "Приватбанку" Ігор Коломойський заявив, що йому все одно, як скасування націоналізації банку вплине на операційну діяльність фінансової установи.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Ігор Коломойський
Ігор Коломойський

"Я не керую "Приватбанком", тому мені все одно. Сподіваюся, що поки ніяк (не вплине скасування націоналізації на операційну діяльність "Приватбанку", - ред.)", - сказав Коломойський в інтерв'ю.

Правда, бізнесмен переконаний, що нинішній менеджерський склад банку піде під суд. Передає Економічна правда".

Крім того, бізнесмен заявив, що нинішнє керівництво "Приватбанку" противозакнно витрачає державні кошти. Маються на увазі витрати на аудиторів, юристів і розслідувачів, які мали місце під час судового процесу.

Знай.uа писав про те, що Окружний адміністративний суд Києва виніс ще одне рішення на користь Ігоря Коломойського по справі про націоналізацію ПриватБанка.