У деяких областях України на 27 і 28 квітня будуть опади, очікуються грози.

Такий прогноз дає синоптик Наталка Діденко в своїх соцмережах.

Дощі пройдуться по західній Україні, а також у північній частині.

При цьому на решті території країни переважатиме суха погода, хіба що до кінця дня 28 квітня у Харківській та Луганській області очікуються невеликі дощі з грозами.

Популярні новини зараз
На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Дощі
Дощі

Температура повітря висока – вдень очікується до 25 градусів. 28 квітня західну частину країни очікують холоду до 13-18 градусів тепла.

27 квітня в Києві очікується від 20 до 22 градусів тепла, можливі невеликі опади.

теплі дощі
теплі дощі

"Можливий дощ. Тому, крім пасхальних кошиків, прихопіть з собою парасольку", - каже синоптик.

Варто нагадати, що Сама довгоочікувана пора року – травень розпочнеться з теплої й ясної погоди. На початку місяця на нас чекає п'ять вихідних днів. Погода буде розташовувати до відпочинку на природі, крім високої температур повітря до +24…+25ºС, опади на початку травня не передбачаються.

З кожним днем температура повітря буде зростати. З зимовим гардеробом можна попрощатися до наступного сезону. Прогноз погоди на травень порадує любителів сонця, ясних днів буде багато.

За довгостроковими прогнозами, погода в останній місяць весни буде мінливою. Дощових днів буде небагато, але вони будуть супроводжуватись грозами, характерними для цього часу року. Вдень ртутні стовпчики будуть підніматися вище +20ºС, вночі +10ºC

У другій половині місяця на нас чекає погіршення погодних умов. Прогнозується похолодання, почастішають дощі. Примхлива погода протримається до початку календарного літа.

Нагадаємо,прикмети, Молитви і повір'я на Великдень 2019

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Погода на травневі влаштує українцям пекельні випробування

Також Знай.ua" писав про те, що чим можуть розповісти символи на українському писанках