Російський сторожовий корабель "Сметливий" зайшов в окупований Севастополь, випускаючи в небо величезний стовп диму.

Знімками поділилися в одному з блогів на Livejournal.

"Сторожовий корабель модернізованого проекту 01090 "Сметливий" підходить до Севастопольської бухти. 25 Квітня 2019. Найстаріший бойовий корабель у складі ВМФ РФ (бойових). Як кажуть, ветеран ще може розвинути штатні 30 вузлів. Але коптить пекельно. Що не так з цими котлами…", - йдеться в підписі до фотографій.

"Це стелс-технологія. Внучатий племінник адмірала Кузнєцова", "Судячи з усього - експлуатація за межею безпеки. Якщо один ледве не потонув, то це може вибухнути. експлуатанти безглузді - ні ремонту, ні ТЕ", "Димова завіса від літаків НАТО", "Ааааааа, так от , хто робить хмари", "Корито димоносне", - пишуть коментатори.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Нагадаємо, з'явилася інформація, що в районі Керченської протоки зібралася велика кількість суден, що очікують проходження Керч-Єнікальського каналу.

Про це стало відомо завдяки повідомленням російських ЗМІ.

Так, за інформацією журналістів, протягом четверга, 25 квітня, спостерігалась сонячна погода, вітер був штормовий, тому об'єктивних причин для перекриття каналу не було. Тим не менше близько 14 годин танкери, балкери і суховантажі стояли на відстані близько півмилі від Керченського мосту, пізніше судна перемістилися далі в бік Чорного моря.

Нагадаємо, раніше ми писали, що перший президент України Леонід Кравчук вирішив дати лідера президентської гонки відомому гумористові Володимиру Зеленському один важливий рада про те, як змінити державну політику по відношенню до Кримського півострову. Кравчук заявив, що Київ навряд чи зможе визнати Крим територією Російської Федерації. Тим не менш налагоджувати відносини з кримчанами необхідно.

"Необхідно знімати все блокади. Питання, пов'язані з водою, електроенергією і так далі, повинні вирішуватися цивілізованим, ринковим шляхом", — сказав екс-президент.

Нагадаємо, проти окупантів повстала навіть стихія: свіжі фото з Криму змусили користувачів розкрити роти від подиву.

Як повідомляв Знай.uа окупанти терміново будують міст у Криму: встигнути до кінця року.

Знай.uа писав, Путін епічно зганьбився на зустрічі з президентом: з козирів зайшла.