Народний синоптик Леонід Горбань розповів, якою буде погода у червні нинішнього року.

Про це повідомляють ЗМІ.

Зокрема, Горбань розповів, що червень стане аномально спекотним місяцем, температура повітря сягатиме шалених +30 градусів. При цьому буде кілька дощових днів.

погода навесні
погода навесні

"Невеликі опади прогнозуються на початок червня. Там два періоду дощів - 2 і 7 червня. Взагалі цей місяць буде теплий, навіть жаркий, а дощів у другій його половині не передбачається", - вважає він.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Крім того Горбань додав, що така температура повітря "трохи невластива" для цього місяця.

"Температура буде доходити до + 29-32 градусів. У липні температури також будуть досить високими", - додав синоптик.

Варто нагадати, що один з найстаріших пляжів на території захопленої Росією Керчі, на півострові Крим, повністю зруйнували окупанти. Відомо, що популярне місце в цьому році не зможе прийняти туристів, так як комунальні служби так і не почали підготовку узбережжя в цьому районі до курортного сезону.

крим
крим

Головна проблема полягає в тому, що опорна стіна з місцевого ракушняка, що захищала берегову лінію від сповзання ґрунту, зруйнована повністю. Кам'яна кладка звалилася на пляж, купи каміння досі лежать на піску.

Нагадаємо, синоптик Наталка Діденко розповіла, що на Великдень деяких областях України будуть опади, очікуються грози. Дощі пройдуться по західній Україні, а також у північній частині. При цьому на решті території країни переважатиме суха погода, хіба що до кінця дня 28 квітня у Харківській та Луганській області очікуються невеликі дощі з грозами.

Як повідомляв "Знай.ua", найбільш довгоочікувана пора року – травень розпочнеться з теплої й ясної погоди. На початку місяця на нас чекає п'ять вихідних днів. Погода буде розташовувати до відпочинку на природі.

Також "Знай.ua" писав, що Наталка Діденко на своїй сторінці на Facebook повідомила, якою буде погода в суботу 27 квітня. Температура все ще висока, ніж від +20 до +26 градусів. Стане холодніше на Великдень. Похолодання почнеться з Заходу, температура очікується від +13 до +18 градусів.

"Секта 25%": як політтехнологи Порошенка розколюють країну - Чаплига