Еротичний гороскоп на 29 квітня ОВЕН

В цей день Овнам варто відмовитися від еротичних пропозицій. Вони будуть приходити від людей, які розглядають вас як тільки гавань, куди може на ніч пристати їх човен.

Еротичний гороскоп на 29 квітня ТЕЛЕЦЬ

29 квітня ви будете буквально випромінювати сексуальну енергію. Звичайно, мобільник від зарядити вас навряд чи вийде, а ось бажання у вас і вашого партнера точно не вичерпається.

Еротичний гороскоп на 29 квітня БЛИЗНЮКИ

У цей день замість сексу на вас чекають розмови на філософські теми. Не сердьтеся, це шанс зрозуміти, наскільки довго ви можете розмовляти. Розгорніть бесіду в потрібне для вас русло.

Еротичний гороскоп на 29 квітня РАК

29 квітня обіцяє бути дуже бурхливим і пристрасним, причому настільки, що вам буде навіть ніяково якийсь час дивитися вашому партнерові в очі.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Еротичний гороскоп на 29 квітня ЛЕВ

В цей день всі ваші думки будуть займати «чотириногі друзі». Саме тому для сексу краще використовувати ті пози з «Камасутри», в яких згадуються тварини.

Еротичний гороскоп на 29 квітня ДІВА

29 квітня вас буде залучати листування поштою. Спілкуватися з коханою людиною не на сексуальні теми - дивно. Від компліментів легко перейти до відвертих зізнань.

Еротичний гороскоп на 29 квітня ТЕРЕЗИ

В цей день ваш партнер навряд чи буде знати, на яку ласку ви відреагуєте позитивно. Всі його дії будуть спонтанними і несподіваними навіть для нього самого. Але це буде круто.

Еротичний гороскоп на 29 квітня СКОРПІОН

29 квітня ви згадайте всі еротично-романтичні історії, які коли-небудь чули, і неодмінно захочете стати головним героєм. Якщо простирадла - то шовкові, поцілунки - оксамитові, дотики - трепетні.

Еротичний гороскоп на 29 квітня СТРІЛЕЦЬ

В цей день сексуальна активність вашого партнера буде цілком і повністю залежати від того, як буде освітлено приміщення, в якому ви будете віддаватися любовним утіхам.

Еротичний гороскоп на 29 квітня КОЗЕРІГ

29 квітня не варто квапити події в ліжку. Традиційність буде в цей день кращим рішенням проблеми. Експерименти призведуть лише до втрати вашого авторитету і поваги.

Еротичний гороскоп на 29 квітня ВОДОЛІЙ

В цей день ваш альтруїзм буде оцінений по достоїнству. Тому не зайвим буде подумати про задоволення партнера в першу чергу. Зате іншого разу ви зможете розраховувати на нього.

Еротичний гороскоп на 29 квітня РИБИ

29 квітня вас буде страшити невідоме у вашому інтимному житті. Ви будете намагатися уникати сексуальних експериментів і особливо несподіваної зміни партнера. Обережність не зашкодить.