У травні українців чекають як мінімум три дні, коли висока вірогідність магнітних бур. Це відбувається, оскільки активність на поверхні сонця досягає піку. Метеочутливі люди можуть відчути нездужання вже 1 і 2 травня. Про це повідомляють Факты.

Зокрема, такі бурі можуть вчинити пагубний вплив на людей, які страждають серцево-судинними захворюваннями. У ці дні магнітні зрушення будуть близькі до магнітної бурі першого рівня G1. Експерти рекомендують у ці дні краще залишитись вдома і не напружуватись, а оскільки цьому сприяють великодні свята, тому вс еповинно бути добре.

Лікарі кажуть, що в період магнітних бур частіше звертаються люди зі скаргами на головний біль і занепад сил.

Графік магнітних бур травень складено Лабораторії рентгенівської астрономії Сонця. Наступний день з підвищеною активністю Сонця очікується 7 травня.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Нагадаємо, раніше в.о. міністра охорони здоров'я Уляна Супрун порадила українцям не списувати на магнітні бурі всі випадки головного болю, підвищеної стомлюваності, гіпертонії. У цих явищ може бути більш вагома причина, а не просто зміна магнітної активності на Сонце. Тому при всіх випадках нездужань необхідно проконсультуватися з фахівцем.

З 20 по 25 травня очікується дещо слабша хвиля магнітних бур, люди відчуватимуть легке знесилення і пригнічення. Аід час магнітних бур у травні люди здебільшого відчувають дратівливість, агресивність і втому.

Ще одну хвилю магнітних коливань варто очікувати 28 травня. Експерти переконані, що спалах буде такої сили, що зможе вплинути не лише на самопочуття людей, але й на побутову техніку. Також можливі збої мобільного зв’язку. В групі ризику опиняться люди літнього віку.

Нагадаємо, Нібіру знищить Землю: що відомо про таємничу планету-вбивцю. Жителі Нібіру винні в підпалі Нотр-Дом-де-Парі?

Як повідомляв Знай.uа Нібіру послала на Землю своїх пекельних гінців, ховатися нікуди: кінець близько.

Також Знай.uа писав, в Біблії знайшли згадки про марсіан: як насправді занепалі ангели заселили Землю.