Здебільшого дбайливі батьки намагаються не залишати своїх дітей без нагляду наодинці вдома, залучаючи на допомогу бабусь чи няньок. Та все ж, іноді виникають такі ситуації, коли доводиться залишати дитину вдома саму.

Всі батьки хочуть, щоб їхні діти тримались якнайдалі від неприємностей, добре вчились в школі і продовжували робити щось хороше, коли виростуть. І поки нема конкретного рецепту для підвищення успішності дітей, дослідження психології вказують на кілька факторів, які прогнозують успіх. Не дивно, що більшість із них зводиться до батьків.

Існує така приказка: "Тиша - золото, якщо у вас немає малюка. А інакше тиша стає дуже підозрілою", і це все, що достатньо написати в описі цього посту!

Популярні новини зараз
Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Ось що спільного мають батьки успішних дітей:

1. Вони вчать своїх дітей соціальних навичок.

Дослідники з Університету штату Пенсільванія і Дюкського Університету стежили за більш ніж 700 дітей у віці від дитячого садка до 25 років з усієї Америки і через два десятиліття побачили значущий зв’язок між їхніми соціальними навиками в дитячому віці і їхнім успіхом в дорослому.

2. Вони багато чого очікують від дітей.

Використовуючи дані національного опитування (було опитано 6 600 дітей, що народилися в 2001 роц)і, професор Ніл Хелфон (Neal Halfon) і його колеги з Каліфорнійського університету в Лос-Анджелесі виявили, що очікування батьків мають величезний вплив на те, чого їх діти досягнуть в майбутньому.

3. Матері працюють.

Психологи виявили, що дочки працюючих матерів йдуть в школу вже маючи досвід самостійного життя. У майбутньому такі діти заробляють в середньому на 23% більше, ніж їх однолітки, які виросли в сім'ях, де мами не працювали і весь час приділяли дому та сім'ї.

4. Вони мають більш високий соціально-економічний статус.

Чим більший дохід батьків, тим вищі оцінки їхніх дітей - така загальна закономірність. Ці дані можуть нас засмутити, адже багато сімей не здатні похвалитися великим доходом і можливостями. Психологи кажуть, що така ситуація дійсно обмежує потенціал дитини.

5. У них є вища освіта.

Дослідження показало, що діти, народжені матерями в підлітковому віці, з меншою ймовірністю закінчують школу і вступають до університету.

Нагадаємо, хто виглядає краще: зірок і їх матерів показали в однаковому віці.

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Каменських розтопила серця фанатів ніжними знімками

Також "Знай.ua" писав про те, що Дочка Фреймут розлютила українців