На цьому тижні весна покаже істинно жіночий норов. Її характер різко зіпсується, після чого знову, як обіцяють синоптики, тепле сонечко засяє.

За наявними прогнозами, в Україні в понеділок і вівторок, 29-30 квітня, очікується хмарна погода з проясненнями, по всій країні пройдуть дощі, передає Гидромедцентр.

Так, синоптики прогнозують короткочасні дощі, грози, а в західній частині України місцями сильний дощ.

Вітер східний та південно-східний, 7-12 м/с. Температура вночі 7-13° тепла.

Денна температура знизиться до 11-17°, на півдні місцями 20-22°.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

У Києві в понеділок, 29 квітня, буде хмарно і дощитиме. Вітер південно-західний з переходом на північно-східний, 5-10 м/с. Температура вночі та вдень 11-13°.

30 квітня також буде хмарно, очікуються дощі. Вітер північно-східний, 7-12 м/с. Температура вночі 6-8°, вдень 11-13°.

Як повідомляв Знай. ua, погоду на травневі свята відомий астролог розкрив українцям всі карти. Прогноз погоди від астролога на весну.

Синоптик порадував українців неймовірним прогнозом – 30-градусна спека вже на порозі. За словами синоптика початок травня стане помірно теплим, проте справжнього сонця можна очікувати тільки після 9 травня, коли пройдуть сильні дощі.

Як повідомляв "Знай.іа", синоптики здивували прогнозом на весну: +30 в квітні і холоднеча в травні.

ТакожЗнай.іа" писав, що погода в Україні буде теплою і сонячною. Практично на всій території України не буде опадів, але в східних областях вночі можливий мокрий сніг.