Один з найвідоміших пророків 20-го століття Вольф Мессінг ще давно пророкував щось неймовірне. І зараз його пророцтво збулося, пишуть Акценти.

Найвідоміший ясновидець СРСР Вольф Мессінг ще близько 50 років тому робив гучні заяви. Так, він казав, що в космічному просторі існує інший вимір. Якщо вірити його прогнозам, до 2020 людству належить зустрітися лицем до лиця з представниками інопланетних життів. Геній Мессінг при цьому попереджав, що контакт з гуманоїдами (або представниками інших цивілізацій) несе чималу небезпеку для Землі, оскільки інша реальність відрізняється від нашої більш суворими умовами життя.

Як з'ясували конспірологи, нещодавно на МКС вийшло з ладу нове надсучасне експериментальне обладнання. За їх словами, цю подію Мессінг передбачив ще задовго до нашого часу.

Вчені заявили, що на орбітальній станції зламалась установка, яка відповідає за виведення вуглекислого газу з атмосфери МКС. Уфологи дійшли до висновку, що ця поломка викликає безліч загадкових питань і виглядає досить дивно.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Вольф Мессінг

Деякі конспірологи взагалі шокували заявами, мовляв астрономи змогли відкрити якийсь портал в паралельний світ. Вони вважають, що це стало причиною виходу з ладу такого важливого обладнання. Підтверджує цю версію і той факт, що пристрій так і не змогли запустити через велику кількість сонячних спалахів.

І хоч раніше людство не надавало ніякого значення таким передбаченням. Однак з роками таки багато із найстрашніших заяв пророків стають страшною реальністю.

Нагадаємо, Земля - втрачений родич Нібіру: скоро відбудуться довгоочікувані обійми, яке погублять все живе. Нібіру накриє Землю тінню, планету охопить вічний холод і тьма.

Як повідомляв портал "Знай.uа" біблійне пророцтво про кінець світу збувається. "Війна Гога і Магога" завершиться апокаліпсисом, про це було відомо тисячі років тому.

Знай.ua писав: експерти попередили про те, що через 100 років наша планета перетвориться на гарячу точку, цілі держави будуть стерті з лиця Землі.