Великдень приходить і приносить з собою красу і мир. Щоб показати, що вічні цінності залишаються вічними, що традиції - це святе, і що навіть війна не зможе відняти у людей свято, українські військові розписали танк в стилі писанки.

Писанка
Писанка

Відповідне відео розмістив на YouTube військовослужбовець Гліб Бабич.

"Такої писанки ви ще точно не бачили! 10-а гірничо-штурмова бригада приготувала вам подарунок на Великдень", - написав Бабич.

Популярні новини зараз
В Україні хочуть позбавитися хрущовок: що чекає на власників житла Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

На відео показаний процес створення танка-писанки, а також привітання українських воїнів зі святом Воскресіння Христового.

Коментарі просто розриваються від захватів і привітань українців:
"Хлопці - Ви найкращі! Зі Святом Пасхи! І всіх Вам благ!", "Бережи вас Бог, мужики!", "Щиро вдячні вам, наші захисники", "Круто", "Гарна писанка, а тепер би непогано врізати бронебійним рашенфюреру по яйцях", "Гарна писанка ... нехай б'є гострим носиком і завжди перемагає", "Креативно, лайкос", "Супер! Спасибі, хлопці! Ви найкращі! Нехай Вас Бог береже, хай дасть Вам і Вашим близьким благополуччя! Слава Україні! Героям слава! Слава Нації!"

Крім того, ми писали, що гору Томнатик у Чернівецькій області відтепер прикрашає величезна писанка. Вона розташована на висоті 1565,3 метрів.

Про це йдеться в сюжеті "5 каналу". Орнаментом писанки розмалювали радіолокаційний купол, розташований на колишній військовій базі. Тут організували величезний арт-майданчик.

Нагадаємо, раніше портал "Знай.uа" повідомляв, в Канаді з'явиться монета незвичайної форми. Вона буде виконаная у вигляді писанки.