В Кириллівці Запорізької області місцеві жителі не чекають літньої спеки і вже відкрили пляжний сезон. В Якимівському районі вже повним ходом купаються у морі. Про це повідомляє gazeta.zp.ua, публікуючи фото пляжів відомого українського курорту.

Кирилівка отримала визнання завдяки великим піщаним пляжам без глиняних обривів і чистому і достатньо глибокому морю. Часто туди їдуть відпочивати з дітьми, адже вхід у море досить пологий, що зручно для малечі. Примітно, що у селі за останні роки гарно розвинули інфраструктуру, тому нудьгувати тут не доводиться ні дорослим, ні малим.

У неділю, 28 квітня, тут видався сонячний і теплий день. І незважаючи на те, що на календарі тільки останні дні квітня та вода із-за своєї низької температури поки не підходить для купання, деякі сміливці все ж відкрили сезон купання.

Крім того, багато було тих, хто ловив бичка або відпочивали, засмагаючи на сонці.

На березі Азовського моря можна було помітити багато людей, які ловили бичка, або відпочивали, засмагаючи на сонці.

Дуже вдале географічне положення і відсутність промислових підприємств сприяє щорічному поліпшенню комфорту та побуту відпочиваючих.

Але безцінне це місце і з медичної точки зору. Кирилівка розташована між двома лиманами – Утлюкським і Молочним – з лікувальними грязями і Азовським морем. Все це створює чинники, які сприятливо впливають на організм людини, так що користь від перебування в цьому місці складно переоцінити.

Нагадаємо, раніше повідомлялось, що їхали розважатися і не знали, що востаннє: на популярному курорті пошматовані тіла знайшли у валізах. На Кіпрі був виявлений серійний вбивця, який розкладав останки жертв по валізах.

Як повідомляв портал "Знай.uа": у Києві водолази виявили цілих п'ять дивних артефактів. Вони підняли з дна Дніпра ноутбук, фотоапарат, розламаний сейф з документами, частини від кулемета і розібрану ручну гранату РГД-5.

Також "Знай.uа" писав, що неподалік від Києва в результаті вибуху гранати, автомобіль Toyota, який рухався по трасі, розірвало разом з водієм.