Знаменитості світового масштабу звернулись до шанувальників Євробачення. Так, письменник Стівен Фрай, співачка Шерон Осборн і художниця Марина Абрамович, заявили стійку позицію проти закликів бойкотувати конкурс "Євробачення-2019". Про це у вівторок, 30 квітня, повідомляє The Guardian.

Як відомо, 64-й конкурс "Євробачення" цьогоріч відбудеться з 14 по 18 травня в Тель-Авіві.

"Ми вважаємо, що заклики бойкотувати конкурс є образою як палестинців, так і ізраїльтян, які прагнуть до досягнення миру шляхом компромісу, обміну та взаємного визнання. Хоча у всіх нас можуть бути різні думки про ізраїльсько-палестинському конфлікті і кращому шляху до встановлення миру, ми всі згодні з тим, що бойкот - не вирішення", - зазначили вони.

2 квітня понад 170 шведських музикантів і діячів культури оприлюднили відкритий лист. В документі вони закликали бойкотувати "Євробачення-2019" у Ізраїлі. Аргументують це політикою влади країни. Діячі культури нагадали, що всього через кілька днів після перемоги Ізраїлю на "Євробаченні-2018" ізраїльська армія "вбила 62 палестинця, які протестували в секторі Газа". Світові зірки заявили стійку позицію і звернулись до спільноти із закликами проти бойкоту конкурсу "Євробачення-2019".

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

До того ж, автори листа звинуватили владу Ізраїлю в апартеїді і порушенні базових прав палестинців і запропонували припинити участь Ізраїлю в культурному обміні.

Цікаво, що цього року Євробачення буде справді зірковим. Організатори конкурсу нарешті розповіли, хто із зірок виступить під час інтервал-актів у півфіналах і фіналі Євробачення-2019.

Переможниця минулорічного конкурсу Нетта відкриватиме перший півфінал. Під час інтервал-актів виступатимуть учасники і переможці Євробачення минулих років: Кончіта Вурст (Австрія), Елені Фуейра (Кіпр), Монс Сельмерльов (Швеція), Вєрка Сердючка (Україна), Dana International (Ізраїль) і Галі Атарі (Ізраїль).

Нагадаємо, що скандальні ANNA MARIA збирають валізи до Росії: "Ми теж виявляємо свою позицію".

Як повідомляв портал "Знай.uа", Сергій Притула вліз у скандал з Монро, яка присоромила його за жарти на адресу деяких виконавців на Національному відборі на Євробачення.

Також "Знай.uа" писав, що Роман Скрипін розповів все, що він думає про скандали, в яких був замішаний. Він зізнався, що кидав сестрам рятувальний круг, а Притулу ненавидів ще під час спільної з ним роботи.