Українці ще не відійшли від скандалу з Національним відбором на Євробаченні-2019, який був пов'язаний з країною-агресором і родичами деяких з учасниць в Криму. Скандальний український дует ANNA MARIA розповіли про підготовку до нового пісенного конкурсу "Нова хвиля", який, звичайно ж, пройде на території РФ, в Сочі.

Дівчата розповіли, що перш ніж прийняти рішення, радилися з Андрієм Данилком, передає "КП" в Україні".

ANNA MARIA

"Зовсім нещодавно спілкувалися з Андрієм Данилком як раз на цю тему. І він сказав: "Якщо кожен раз думати, а хто що скаже, то можна в підсумку так нічого і не зробити!". І він має рацію. Ми вдячні йому за його поради. Ми їдемо не на російський конкурс, а на міжнародний! Ми їдемо показувати красу української музики і голосу для всіх, хто готовий сприймати і слухати. " Марія Опанасюк

У той же час, Ганна Опанасюк поставила у приклад Олександра Усика:

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

ANNA MARIA

"Наш земляк Олександр Усик кожен раз проявляє свою позицію, виходячи на ринг з українським прапором і представляючи Україну. Ми теж виявляємо свою позицію, представляючи свою країну на міжнародному конкурсі."

Також дівчата розповіли про важкий період після Національного відбору Євробачення.

"Ми зрозуміли, що не завжди все так райдужно, не треба всім беззастережно довіряти. А ми самі по собі дуже відкриті люди, щирі - усі, хто знайомий з нами це підтвердить. Ми зробили для себе важливі висновки і стали сильнішими. Але тим не менш, ми вдячні цій ситуації. Завдяки їй нас і нашу пісню почула і полюбила величезна кількість людей. " Марія Опанасюк

ANNA MARIA

Нагадаємо, що у мережі опублікували цікавий документ, який демонструє роботу матері скандального кримського дуету ANNA MARIA на окупованому українському півострові.

Як повідомляв портал "Знай.uа", Сергій Притула вліз у скандал з Монро, яка присоромила його за жарти на адресу деяких виконавців на Національному відборі на Євробачення.

Також "Знай.uа" писав, що Роман Скрипін розповів все, що він думає про скандали, в яких був замішаний. Він зізнався, що кидав сестрам рятувальний круг, а Притулу ненавидів ще під час спільної з ним роботи.