Під час перевірки документів на контрольно-пропускному пункті в Чорнобильській зоні відчуження між водієм і правоохоронцями виник конфлікт, про що стало відомо з повідомлення поліції Київської області.

Згідно з інформацією відомства, поліцейські зупинили автомобіль ВАЗ, водій якого перебував у стані алкогольного сп'яніння, а також порушував ПДР. Після цього поліцейські спробували перевірити у нього документи, проте у відповідь на їх законні вимоги, водій почав хапати правоохоронців за формений одяг.

Авто зловмисника

Варто відзначити, що пасажирка автомобіля, яка виявилася співмешканкою правопорушника, поспішила йому на допомогу. В ході конфлікту вона вкусила за руку і вдарила одного з правоохоронців балонним ключем по голові.

В результаті підозрюваних затримали. Відносно 40-річного водія склали протокол за ст. 130 (керування транспортними засобами особами, які перебувають у стані алкогольного сп'яніння) КУпАП.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Крім цього, слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 345 (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що близько 100 ромів влаштували бійку в районі Берегово Закарпатській області. Як повідомляється: "До місцевих ромів прийшли з'ясовувати стосунки роми з сусіднього села Яноші… Конфлікт стався через внутрішні суперечки, а в Берегівську ЦРЛ (центральну районну лікарню) надходять постраждалі, яких кілька десятків".

Постраждалі в бійці

Як повідомляв портал "Знай.uа": відвідувачі харківського "Сільпо" нещодавно стали свідками запеклої бійки між двома дівчатами. В результаті одна з них вирвала своєї супротивниці жмут волосся, а та у відповідь пустила в хід ніж. Користувачі мережі гадають, що ж могло стати причиною такого жорсткого замісу.

Також "Знай.uа" писав, що в російському Новокузнецьку дружина священнослужителя влаштувала бійку з місцевою мешканкою. У бійці взяв участь і сам батюшка. Зазначається, що дружина священнослужителя розбила жінці обличчя важким залізним електрошокером.