В Україні на цьому робочому тижні (29 квітня - 3 травня) триватимуть дощі, місцями - з грозами. Температура вдень сягатиме 24 градусів тепла. Про це повідомляє Укргідрометцентр.

Вівторок, 30 квітня

У всіх регіонах країни, за винятком АР Крим, пройдуть дощі з грозами. Зокрема, на заході синоптики прогнозують сильні дощі, у Закарпатській, Івано-Франківській та Чернівецькій областях з грозами. Стовпчики термометра там покажуть від 11 до 18 градусів вище нуля. У центральних, південних та східних регіонах України можливі грози, мінімальна температура складе 11 градусів з позначкою плюс. На півночі - дощі, температура від +12 до +17 градусів.

Середа, 1 травня

Знову принесе на всю територію країни дощову, але не прохолодну погоду. Так, на заході температура вдень становитиме від +11 до +18 градусів, на сході - від +15 до +19. У північних та центральних областях вдень стовпчики термометрів покажуть від +11 до +17 градусів. На півдні традиційно тепліше - там вдень повітря прогріється до +24 градусів. Температура вночі переважно збережеться на рівні від +4 до +11 градусів.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Четвер, 2 травня

У Волинській, Рівненській, Одеській, Миколаївській, Херсонській областях та АРК Крим на зміну дощовій погоді прийде змінно-хмарна. Інші регіони продовжать заливати дощі. У порівнянні з температурою на початку тижня, в четвер незначно похолодає. Мінімальна температура - у Сумській області - складе 10 градусів, максимальна - в Донецькій - 20 градусів.

П'ятниця, 3 травня

У південних регіонах без опадів. Там на протязі усього дня протримається змінно-хмарна погода, температура збережеться на рівні +14...+17 градусів. На заході, півночі, сході та у центральній частині країни синоптики прогнозують дощі. Стовпчики термометрів не опустяться нижче 14 градусів.

Як повідомляв "Знай.uа", сама довгоочікувана пора року – травень розпочнеться з теплої й ясної погоди. На початку місяця на нас чекає п'ять вихідних днів. Погода буде розташовувати до відпочинку на природі.

Також "Знай.uа" писав, що погода на травневі влаштує українцям пекельні випробування: страхітливий прогноз.