Відомий лікар-педіатр Євген Комаровський, який допомагає дітям рости здоровими та щасливими, поділився своїм щастям. Лікар опублікував у соцмережі фото зі своїми онуками.

Про це пише "Акценти".

Український лікар, до якого прислухаються всі українські мами, Євген Комаровський рідко афішує своє особисте життя і життя своїх дітей. Але цього разу він вирішив похвалитися, як його з Великоднем привітали онуки.

Комаровський

До Комаровського на свято прийшли троє онуків - двої хлопчиків та дівчинка. Щасливий дідусь проводив час з дітьми на пророді. На фото Комаровський з дітьми позують на тлі дерев та тюльпанів. Онуки тримають в руках паски та крашанки.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Онуки прийшли вітати діда зі Святом! Христос Воскрес!", — підписав фото Євген Олегович.

Передплатники доктора Комаровського також привітали його і його родину зі святом та зазначили, що внукам дуже пощастило з дідом.

"Бажаємо побільше часу проводити з сім'єю, товариш Комаровський!",

"Прекрасна сім'я",

"Онучата на дідуся схожі",

"Щасливі онуки чудового діда",

"Які молодці".

Нагадаємо, Комаровський відповів на питання читачів, чому зараз діти стали такими хворобливими?

Як повідомляв раніше портал Знай.ua, Комаровський розповів, як сварки батьків впливають на дітей. Доктор Комаровський закликав батьків не "вбивати" дітей своїми з'ясуваннями стоснків.

Також портал Знай.ua писав, що лікар Комаровський підняв на обговорення важливу проблему, яка спостерігається практично в кожній родини. Перш, ніж почати зясовувати стосунки на очах у дитини, лікар просить батьків всерйоз задумати про наслідки та пожаліти психіку дітей.